Menu

U16 Pigerne "flyver" videre i pokalen

image
Ole Hansen
31. august 2022 kl. 20:59

Når man nu er lidt bidt af fodbold, og godt på vej til at blive en 8er mand, så tænke jeg da lige at slå et smut forbi Stadion og se vores dygtige U16 piger spille pokalfodbold mod FA2000.

Når så også en dejlig sol stod ind over banen og tilskuer tallet var rimelig præsenteret.  Så var der dømt god underholdning fra pigerne på banen.

8erne startede i vanlig stil, med fin fodbold uden det helt store gennembrud stod for skud. Men Fa2000 blev spillet i bund af godt pres, indtil en god omstilling og så kom Fa2000 foran, måske ikke helt fortjent ud fra spillet på banen.

Men Pigerne tog revanche og Maren Jarlskov smækker et hjørne ind fra højre som nok målmanden burde ha bokset væk. men til vores held sejlede den lige over hende og på pletten kunne Maja Gebauer Thomsen let sætte bolden i kassen.

Så skulle man tro FA2000 havde lært lektien, men bare 5 min. senere kan Maren Jarlskov notere sig for anden assist i træk, da endnu et hjørne fra højre lækkert bliver sat ind af Alisa Aslani.

Så gik pigerne til vejfortjent til pause, og de 2 dygtige Coach kunne lægge puslespillet til anden halvleg. Her bølgede det lidt frem og tilbage uden de helt store muligheder i en lang periode.

Men så kom kampen flotteste detalje. Agnes Weinreich som havde huseret på højre kanten med mange gode raids. kommer fri og smækker den ind over i feltet hvor Mathilde Ryjær Flyvholm"flyver" banker et hovedstød i kassen og får skabt stor jubel på tribunen fra den gode sjat tilskuer som var dukket op og yde støtte til pigerne.

Et sublimt mål og dermed sikrede en flot sejr til 8erne.

Så bruger man gerne en onsdag Aften på stadion.

Kampfakta:

15 min: 0 – 1  Fa2000 ukendt spiller

21 min: 1 – 1  Maja Gebauer Thomsen  B1908

26 min: 2 – 1 Alisa Aslani B1908

73 min: 3 – 1 Mathilde Rykær Flyvholm B1908

Holdopstilling

Magnes Weinreich

Maja Thomsen

Maja Gebauer Thomsen

Maren Jarlskov

Cecilie Bach

Frida Borg

Olivia Arvin-Schutze

Caroline Cheng

Vigga Storstein

Nikoline Ruby

Alisa Aslani

Nicoline Calip Sørensen

Luca Krøll

Mathilde Rykjær Flyvholm

 

Træner:

Simon Rusholt Jarlskov

Thomas Madsen

 

Forza 8erne


Luk