Menu

Babyfodbold

Babyfodbold hos B1908 er fodbold for de mindste. Det vil sige for alle fra 0 til 5 år som gerne vil gå til fodbold på Amager.

Vi træner 1 gang om ugen i trygge rammer, hver lørdag fra klokken 9 og godt en time frem.

Vi deler træningen op i 2 afsnit. Et afsnit for de yngste (fra 0 til cirka 3,5 år) og et afsnit for de ældste. Da alle ikke er helt præcist på samme sted på samme alder, så bestemmer man i princippet selv hvor man hører til.Det er dog hændt at når en spiller bliver for dominerende hos de yngste, så sender træner teamet spilleren til prøve hos de ældste.

Før træning

Vi opfordrer alle til at møde i god tid da tiden frem til kl 9 bliver brugt til "fri leg". Her går alle spillere rundt med deres forældre og gør lige hvad det passer dem. Bolde, kegler og ringe ligger fremme til fri afbenyttelse. Det skaber tryghed hos de børn som er lidt nervøse og det er med til at knytte bånd mellem dem som har været der længe og kender hinanden lidt i forvejen.

Træningen

Klokken 9 fløjter vi op og samles på midten af banen. Børn med deres forældre i en kø og trænere i en anden. Så giver alle børn og alle trænere en high five og ønsker hinanden god træning.

Hos de mindste trænes der efter en fast skabelon. Vi varmer op på en sjov måde. Så laver vi 4 øvelser. Øvelserne er altid de samme. Det kan de fleste i den alder godt li. Når man mener det bliver for ensformigt - ja, så er man klar til at rykke op til de store.

Øvelserne hos de store er lidt mere varierede, men ikke meget.

Efter øvelserne spiller vi kamp. Kampformatet er lidt forskelligt fra de kampe vores landshold spiller. Det vigtigste er at vi får en fornemmelse af at være på et hold. Vi jubler lige højt ligemeget hvilket hold der scorer.

Når sidste kamp er spillet så hjælpes vi ad med at rydde op og så er træningen i princippet slut.

3 Halvleg

Efter træning går vi over i gården ved klubhuset hvor klubben serverer en frisk pakke rosiner og en juice eller kakaomælk. Det er en vigtig del af konceptet. Her kan børnene frit løbe rundt på klubbens lukkede areal og forældrene kan lære hinanden at kende over en kop kaffe og en frisk croissant fra kantinen.

 

 

 


Luk