Menu

Fodbold Fitness for Voksne Kvinder

Vil du være med

til motions fodbold forkvinder. Vi laver boldøvelser og spillerfodbold udendørs hver onsdag, kl. 10 – 11:15 (kl. 9:30-10:45 i sommerhalvåret). Det er en god måde at dyrke motion på, samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Vi kalder det FodboldFitness for voksne kvinder.

Du behøver ingen fodbolderfaring for at være med og heller ikke særligt udstyr. Almindeligt træningstøj og kondisko, der kan tåle at sparke til en bold er helt perfekt.

Vi er en flok modne kvinder (pt. ca. 14stk. i alderen ca. 40+), der startede i august 2021 og vi har plads til flere på holdet. Vi spiller ikke turneringsbold. Vi har en sød mandlig træner med god humoristisk sans.

Hvor:

Vi holder til på kunstgræsbanerne overfor B 1908 klubhus, Sundbyvestervej 95, 2300 København S. Der er omklædnings- og bademuligheder i klubhuset, men de fleste af os ankommer i træningstøjet.

Har du lyst til at prøve, så kig forbi en onsdag, mellem kl. 10-11. Tag gerne en veninde med. Tilmelding er ikke nødvendig, du kan bare møde op. Vi holder sommerpause ca. uge 26-32.

FodboldFitness/Motionsbold er en del af initiativet ”Bevæg dig for livet”, som DBU (Dansk Boldspil Union), DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) og Dansk Idræts Forbund (DIF) står bag med støtte fra forskellige fonde. Tidligere blev vi kaldt Momseholdet, nu foretrækker vi ”FodboldFitnessfor voksne kvinder”.

Kontakt:

Holdleder: Nina Raaschou

Træner: Steen Nørlev

Hvis du vil høre mere om os, kan du kontakte Nina på nra@adslhome.dk eller telefon 2672 1689.

Læs mere

Eller se på Facebook https://www.facebook.com/groups/1081819399291028(Det er en lukket gruppe.Kontakt Nina for at få adgang.)

B 1908’ hjemmeside https://www.b1908.dk/klubnyt/nyopstartet-motionshold-for-kvinder-40/

Dansk Boldspil Unions hjemmeside https://www.dbu.dk/turneringer-og-resultater/alternativ-fodbold/fodbold-fitness-og-motionsfodbold/

DGI’s hjemmeside https://www.dgi.dk/fodbold/fodbold/former-for-fodbold/fodbold-fitness

Læs mere om initiativet ”Bevæg dig for livet” på denne hjemmeside: https://www.bevaegdigforlivet.dk/


Luk