Menu

Tredje nederlag på stribe: Ingen point i Glostrup

image
10. september 2023 kl. 07:57
B 1908 tabte lørdag 2-0 til Glostrup i Danmarksserien. For tredje DS-kamp i træk lykkedes det ikke at score.

For tredje kamp i træk gik B 1908 fra banen i Danmarksserien uden at score og uden at få point. Lørdag middag tabte holdet 2-0 til oprykkerne fra Glostrup.

Otternes afbudsramte mandskab havde det svært i første halvleg, hvor Glostrup flere gange lykkedes med gennembrud på fløjene og kom til afslutninger, men Mads Dalby Bjørn havde styr på de fleste af afslutningerne, ligesom flere muligheder blev afværget i forsvaret.

Efter 19 minutter kom Glostrup dog foran på lidt af en foræring. En fejl i forsvaret skabte en farlig situation. Mads Dalby Bjørn klarede den første afslutning, men på riposten fra Jonas Horup Damkjær var han prisgivet. En fortjent føring til hjemmeholdet, men en ærgerlig måde det skete på.

Først mod slutningen af halvlegen lykkedes det efter et par formationsændringer hos otterne at sætte nogle angreb op, dog uden at det førte til de helt store chancer.

Rakte ud efter udligningen
Langt bedre så B 1908 ud efter pausen, hvor holdet kom på banen med mere energi, havde langt bedre styr på boldomgangen og i den grad rakte ud efter det udlignende mål. Det førte til et par store chancer i begyndelsen af halvlegen, den største til Patrick Bielefeldt, men hans afslutning blev blokeret til hjørnespark. 'Biele' blev kåret som otternes bedste efter kampen med seks stemmer.

Midt i halvlegen fik Glostrup et hjørnespark, og for en sjælden gangs skyld svigtede otternes opdækning på dødbolde. Bolden blev sparket til nærmeste stolpe, hvor Casper Flyvholm tæt foran mål kunne sende bolden i nettet til 2-0.

Det afbudsramte B 1908-mandskab kæmpede glimrende i anden halvleg, men måtte erkende, at det ikke var dagen, hvor striben af nederlag skulle brydes. Det endte med 2-0, og der skal nu arbejdes godt på træningsbanen frem mod næste kamp - på lørdag 16. september kl. 12 hjemme mod Slagelse.