Menu

Sidste Nyt Fra 1.Senior

image
17. marts 2023 kl. 18:46

Hej alle sammen.

 

I og med turneringen starter i morgen lørdag den 18. marts kl. 12.00 på hjemmebane imod Herstedøster, så er det lige tid til lidt opdateringer om vores alle sammen 1. hold.

 

Vi har siden vores opstart arbejdet benhårdt på at blive klar til i morgen og vi føler selv at vi er, hvor vi skal være. Vi har siden den 17. januar trænet 3 gange om ugen og spillet 7 træningskampe for at blive klar. Vi har trænet rigtig godt og har spillet nogle rigtig fornuftige kampe. Resultatmæssigt har det ikke været fantastisk, men det er fordi vi har gemt sejrene til turneringen, hvor vi skal bruge en masse sejre. Derfor håber vi også, at vores fantastiske fans finder vej til vores kampe, da vi har brug for jeres støtte.  I skal vide, at vi sætter stor pris på jeres opbakningen.

 

I forhold til nyheder, så er der sket lidt på både spillerfronten og på trænerfronten.

 

I trænerteamet besluttet Mikkel Knudstrup sig, for at han ikke var færdig med at spille fodbold og har derfor fundet støvlerne frem og det efterlod et hul, som vi heldigvis har fået fyldt ud med en af vores egne drenge. Jonas ”Polle” Neestrup, som har været træner på både vores 2. og 3. hold takkede ja til at blive en del af vores trænerteam og det har været en stor succes. Polle har sammen med Kyster og jeg, fundet et rigtig godt samarbejde, som forhåbentlig kommer til at bære frugt på banen for spillerne.

 

Så har vi fået tilknyttet Emil som vores fysioterapeut til stor glæde for spillerne. Emil har arbejdet benhårdt med at få alle spillerne klar og det har han gjort fantastisk. Emil er tilknyttet som spiller for vores 3. hold, så igen har vi fået rekrutteret internt.

 

På spillerfronten har vi måtte sige farvel til 4 spillere.

 

Julius Toft Hamburger er skiftet til Brønshøj.

Andreas Zikas er skiftet til Liria

Oliver Karlsen er taget en tur i militæret, men er tilbage igen den 1 juni, hvor vi forventer at se ham på træningsbanen igen.

Alexander Behnke har valgt at tage en pause fra fodbold, men vi forventer en comeback til sommer.

 

De 4 spillere er blevet erstattet af 4 nye spillere.

 

Mikel Knudstrup  - Mikkel valgte at skifte trænerrolle ud som spiller, da han stadig har mere af give af. Mikkel dækker venstre back og central midt.

 

Haris Mir – Haris kommer fra vores 2. hold og fik 4 indhop i efteråret. Haris har været overbevisende til træning og er derfor blevet belønnet med en fast plads i truppen. Haris spiller kant.

 

Lorent Selmai – Lorent bliver kaldt Lo og kommer fra KFUM. Lo er en ung spiller som kommer med en masse energi og har vist sig flot frem og har derfor fået en plads i truppen. Lo spiller kant/angriber.

 

Andreas Reiter – Reiter er en spiller vi har hentet fra Kastrup, da Alexander Behnke stoppede. Reiter er en spiller, som vi har fulgt i et stykke tid og var blandt andet på holdet, da vi tabte til Kastrup i pokalen. R                     Reiter spiller back/midterforsvar.

 

Vi håber at se en masse mennesker på stadion i morgen til 3 point. Vi vil i hvert gøre alt hvad vi kan 

 

Rasmi, 1. Senior