Menu

Nederlag i efterårets første hjemmekamp

image Julius Hamburger-Toft og de øvrige ottere måtte slide godt i sommervarmen mod Gørslev, men det blev ikke til point.
13. august 2022 kl. 15:30
DS-holdet formåede ikke at overvinde oprykkerne fra Gørslev, der tog fra Sundby Idrætspark med en sejr på 2-0.

Efter comebackkampen mod Greve i premieren, skulle B 1908 forsøge at hente efterårets første sejr hjemme mod Gørslev. Men kampen gik slet ikke som hjemmeholdets fans havde håbet.

Gørslev IF er et nyt bekendtskab i Danmarksserien. Holdet fra den lille by mellem Ringsted og Køge er oprykkere fra Sjællandsserien og åbnede sæsonen med at vinde 2-0 over GVI. Efter dagens kamp topper de Danmarksseriens pulje 1.

For B 1908 havde meget svært ved at knække koden mod de flittigt fightende sjællændere, der åbnede kampen med at stille sig dybt i banen og lukrere på kontrastød, men som første halvleg skred frem fik mere og mere spil.

Efter 23 minutter af den chancefattige halvleg havde Gørslev IF faktisk bolden i nettet efter et frispark, men målet blev ikke godkendt - linjedommeren havde markeret for offside. Mod slutningen af halvlegen havde gæsterne et par løse muligheder, men i begge tilfælde fik otterne afværget.

Hjemmeholdet blev ikke noteret for en eneste mulighed i de første 45 minutter, så der var en del at tale om i pausen.

Knæk efter pausen

Men alle otternes taktiske planer for anden halvleg led et knæk allerede to minutter efter pausen. Efter et hjørnespark endte bolden i Gørslevs højre angrebsside, hvor den blev servet ind i feltet. Her fik otterne ikke afværget, og så kunne Alek Fakhan Bakalarz heade gæsterne foran til stor jubel for de mange tilrejsende midtsjællændere.

Kort efter havde gæsterne muligheden for at bringe sig yderligere foran, men afslutningen endte i sidenettet.

Otterne kom bedre med i kampen efter pausen dog uden at være prangende. Holdet forsøgte at kombinere sig gennem Gørslev-defensiven, men det førte ikke til noget rigtigt farligt.

Med et kvarter igen kom Gørslev foran 2-0. Et indlæg fra højre side passerede tværs gennem forsvaret, hvor der var flere muligheder for at afværge, men bolden endte hos indskiftede Louie MacDonald, der scorede.

Og derved blev det. B 1908 måtte gå fra den første hjemmekamp uden point.

B 1908 spiller igen onsdag aften kl. 18.30 på udebane mod Herstedøster IC.

Mikkel Vedel Feldingbjerg Nielsen og Kasper Wibholm Henriksen fik debut for B 1908.