Masser af chancer til otterne: DS-holdet måtte nøjes med 1-1

image Benjamin Fey scorede otternes mål.
Christian M. Olsen
16. september 2023 kl. 23:02
B 1908 havde masser af chancer til at sikre sejren mod Slagelse, der omvendt også havde store chancer for at tage alle tre point i slutfasen. Bundkampen sluttede 1-1.

Der blev fløjtet op til bundkamp lørdag i Sundby Idrætspark, hvor B 1908 skulle forsøge at bryde den kedelige stime med tre nederlag uden scoringer i Danmarksserien i træk. Modstanderen var Slagelse, der i sidste sæson kun lige med nød og næppe klarede overlevelse i Danmarksserien, og ligesom otterne er kommet skidt fra start i efterårssæsonen.

Gæsterne fra Slagelse havde overtaget i det meste af første halvleg, hvor otterne for ofte kom til at stå for langt tilbage på banen og i perioder var for lette at spille udenom for gæsterne. Slagelse fik da også kampens første store chance, men Nikolaj Bondes forsøg endte med en skævert, der gik ud til indkast.

Otternes første pæne mulighed kom efter en lille halv time, hvor David Chernet ikke fik ordentligt træf på bolden efter et hjørnespark.

Som halvlegen skred frem, lykkedes hjemmeholdet med mere og mere, og mod slutningen af de første 45 minutter var et par godt gennemspillede angreb ved at blive farlige, men første halvleg endte uden scoringer.

Masser af chancer
Var første halvleg under middel for otterne, så var der straks andre takter fra anden halvlegs start. Her lykkedes hjemmeholdet at få gang i det hurtige kombinationsspil langs jorden, og det medførte med det samme flere store chancer.

Efter fem minutter blev Nicklas Andersen sendt igennem i højre side, og ad to omgange endte bolden tilbage i feltet hos Benjamin Fey, der var stødt med frem og hårdt og præcist bankede bolden ind til en forløsende føring.

Scoringen satte ekstra fut i hjemmeholdet, der tilspillede sig en mængde chancer, nogle større end andre, men i de fleste tilfælde manglede lige det sidste i afslutningerne.

B 1908 gav debut til den tidligere Tårnby FF-spiller Lasse Linnemann Johansson, og han var kun lige kommet på banen, da han sendte en præcis bold ind i panden på Patrick Bielefeldt, men anføreren headede lige på Slagelse-keeperen.

David Chernet havde flere muligheder i forbindelse med hjørnespark, og med et kvarter igen var Magnus Langhorn igennem til afslutning efter en elegant 1-2-kombination, men heller ikke her lykkedes det for otterne.

Og så gik det, som det så ofte går, når det ikke lykkes at lukke kampen. Slagelse kom igen. Et indlæg fra højre endte på stolpen, og indskiftede Ibrahim Nuur var over riposten og kunne gøre det til 1-1.

Mod slutningen var Slagelse endda umådelig tæt på at tage alle tre point med et stolpeskud og et farligt angreb i tre minutters overtid, hvor kun en storartet indgriben af Mads Dalby Bjørn forhindrede sjællænderne i at score sejrsmålet.

Det sluttede 1-1 i en kamp, hvor otterne med rette kunne føle sig skuffede over ikke at tage alle tre point, men hvor Slagelse omvendt også havde store chancer til at snuppe sejren til sidst. På lørdag spiller B 1908 på udebane mod Hørsholm-Usserød kl. 12 i Hørsholm Idrætspark.