Menu

En flot kamprunde af U8, søndag den 05/09.

image Holdet på besøg i Vanløse.
06. september 2021 kl. 22:31
Også denne weekend stillede Otterne med 3 U8 hold.
Vi var på "besøg" hos Fremad Amager, hvor første kamp var mod Nørrebro Utd. Vi kommer godt foran 2-0, men ender desværre med at indkassere et 3-2 nederlag. Vores drenge er tilbageholdene i duellerne da en del af vores modstandere spiller uden skinner. Vi har italesat meget at fodbold skal være sjovt og at man skal passe på hinanden. Nu har vi så lært at næste gang kan vi godt give den lidt mere gas, skinner eller ej. Ros til vores drenge for både indsats og respekten for hinanden.
Anden kamp er mod FA. Her er matchet desværre ikke helt lige, og FA vinder uden videre kampen.
Vi havde også et hold i Gentofte, hvor vi mødte henholdsvis HIK 2, Union 1 og GVI 1. De første 2 kampe var tætte og vi slog HIK 2 3-2, mens vi måtte tåle et 4-3 nederlag til Union 1. Den sidste kamp mod GVI 1 var desværre præget af for stor forskel i matchet, og vi blev løbet over ende. Vores drenge var bravt kæmpende og kan sagtens være tilfredse med resultatet.
Sidst men ikke mindst havde vi et hold på besøg i Vanløse, hvor vi mødte BK FIX 1 og KB 2. Vi vandt begge kampe med henholdsvis 6-0 og 3-0. Målscoren giver lidt et fortegnet billede dog, da vores hold i begge kampe blev presset godt og grundigt.
Alt i alt en god søndag for U8. Det var 3 gode og engagerede hold vi stillede med og vi er svært tilfredse med at alle 3 hold kom på måltavlen.

 

Dette er en test af cookie advarsel