Menu

Tre sejre i tre træningskampe: DS-holdet er klar til sæsonstarten

image Simon Ruben Christoffersen spillede hele kampen for B 1908. Foto: Christian M. Olsen
31. juli 2021 kl. 18:42
B 1908 vandt lørdag 2-0 over AB Tårnby i sommerens sidste testkamp. Simon Sinkjær og Mads Bukhave scorede målene.

Efter tirsdagens 3-1 sejr over Dragør fra Københavnsserien (mål af Gustav Vind, Francis Mendy og Simon Sinkjær), tog DS-holdet også sejren i sommerens tredje og sidste træningskamp. Lørdag middag blev AB Tårnby, som B 1908 også skal møde i turneringen, besejret med 2-0 på kunstgræsbanen ved Sundbyvestervej.

Allerede fra første fløjt lagde otterne tryk på, og der skulle blot gå fem minutter, før bolden lå i netmaskerne. Eller rettere, susede igennem et stort hul i sidenettet. Men mål var der, da Simon Sinkjær fik sendt bolden mod mål efter Nicklas Andersens fine forarbejde.

Det blev en livlig første halvleg med mange gode momenter fra hjemmeholdet og også fine chancer. De to største stod Kristian Drejer Larsen for med to yderst kvalificerede skud, desværre lige uden for målrammen i begge tilfælde.

Anden halvleg blev ikke helt så god som første, men Gustav Vind kunne godt have bragt otterne foran på Kristian Drejer Larsens fine forarbejde efter et kvarter.

AB Tårnby havde en stor mulighed for at udligne med tolv minutter igen, men Oliver Andersen reddede. Og så blev det i stedet 2-0 kort efter, da Mathias Bondo erobrede bolden på AB Tårnbys banehalvdel og køligt spillede Mads Bukhave fri til scoring til 2-0.

Kampen var den sidste træningskamp, inden det går løs med turneringen. Onsdag aften spiller otterne hjemme kl. 18 mod Nykøbing FC i første runde af Sydbank Pokalen. Og på lørdag 7. august begynder Danmarksserien med en udekamp i Ringsted kl. 13.