Menu

Videre i pokalen - men det holdt hårdt

image Shimal Ado og Patrick Bielefeldt scorede otternes mål i pokalsejren over Amager FF.
08. juni 2021 kl. 21:49
I fire minutters overtid sikrede Shimal Ado en sejr til B 1908 over Amager FF i kvalifikationen til Sydbank Pokalen

B 1908 er klar til den afgørende kvalifikationsrunde under DBU København til DBU's pokalturnering, Sydbank Pokalen. Det ligger fast efter en sejr på 2-1 over serie 2-holdet Amager FF på John Tranums Allé i Kastrup. Men det holdt hårdt. For det var først i fire minutters overtid, at Shimal satte det afgørende sejrsmål ind mod det godt kæmpende Amager FF-mandskab.

B 1908 havde Mads Bukhave tilbage på holdet efter en længere skadepause, og den målfarlige angriber fik flere muligheder for at vise sin målnæse frem. Efter 17 minutter måtte Amager FF's målmand hive en flot redning frem for at forhindre en scoring.

Otterne var mest i boldbesiddelse, men manglede noget fart i spillet for for alvor at udfordre det kompakte Amager FF-forsvar. Hjemmeholdet havde svært ved for alvor at true B 1908's forsvar. Men lige pludselig - efter 35 minutter - var de fremme i feltet, og der blev begået straffespark. Anfører Silas Iversen scorede til 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Vending i slutfasen

B 1908 pressede på fra anden halvlegs start, hvor Mads Bukhave fik to gode muligheder, dog uden at omsætte dem til mål. Otterne fortsatte med at være mest i boldbesiddelse, men som kampen skred frem lurede en pokaloverraskelse.

Men så, efter godt 80 minutter, brød Jesper Riis igennem i højre angrebsside og han sendte bolden ind foran mål, hvor Patrick Bielefeldt i to omgange sørgede for udligningen.

Otterne fortsatte presset, men det tydede mere og mere på forlænget spilletid. Men i fire minutters overtal spillede Patrick Bielefeldt bolden op i banen til Shimal Ado, der sikkert udplacerede Amager FF-keeperen. Det holdt hårdt, men baseret på spil og chancer, var sejren i orden. Men man forstår Amager FF-spillernes ærgrelse.

B 1908 spiller sidste kvalifikationsrunde til Sydbank Pokalen onsdag 16. juni kl. 18 på Kløvermarken mod serie 2-holdet FC Sunshine.

Det har tidligere fremgået af denne artikel, at kampen spilles i Valby Idrætspark. Det er ikke korrekt. Kampen mod FC Sunshine spilles på Kløvermarken.