Menu

Uafgjort i sæsonens sidste kamp

image David Chernet scorer til 1-1 for B 1908.
18. juni 2022 kl. 15:49
OPDATERET David Chernet og Patrick Bielefeldt scorede målene, da B 1908 og Tårnby FF spillede 2-2 i sæsonens sidste kamp.

B 1908 sluttede lørdag eftermiddag sæsonen 2021/22 i Danmarksserien af med at spille 2-2 mod Tårnby FF i overværelse af 534 tilskuere i Sundby Idrætspark. De kunne glæde sig over, at B 1908 allerede inden kampen havde sikret sig billet til endnu en sæson i Danmarksserien efter et forrygende flot forår med syv sejre, to uafgjorte og fire nederlag.

I en jævnbyrdig første halvleg var der pænt med chancer til begge hold. Philip Kjærulff Tietze fik den første allerede efter to minutter, men forsøget blev blokeret til hjørne. Tietze havde igen muligheden efter et lille kvarters spil, da Patrick Bielefeldt flot drev bolden frem og afleverede med hælen, men forsøget blev afværget af Tårnby FF inde foran mål.

Gæsterne havde også deres muligheder, men i flere omgange fik Mads Dalby Bjørn i B 1908-målet forhindret føringsmålet. Efter 38 minutter lykkedes det dog ikke at holde bolden ude af målet, da Mikkel Reimer-Gadby bragte Tårnby FF foran 1-0 direkte på frispark.

Otterne kom skidt ud til anden halvleg, hvor Tårnby FF lagde pres på hjemmeholdet. Efter ti minutters spil strøg en flad afslutning fra Elias With lige forbi mål. I den anden ende fik Shimal Ado en stor mulighed efter et godt gennemspillet angreb, men der var forinden vinket offside på Patrick Bielefeldt i opspillet.

Med tyve minutter igen af kampen fik otterne hjørnespark, og inde foran mål nåede David Chernet højest som så ofte før i disse situationer, og han kunne udligne til 1-1.

Scoringen gav fornyede kræfter til B 1908, der pludselig øjnede muligheden for en sejr i den sidste kamp. Men efter 80 minutter kom Tårnby FF igennem og afslutningen fra Mustafa Simsir smuttede under Mads Dalby Bjørn. Så var gæsterne foran igen.

Minuttet efter havde Simon Sinkjær en god chance, men hans afslutning blev reddet. Men hjemmeholdets fans kunne glæde sig over udligningen kort efter, da Oliver Elliott Karlsen var på spil i venstre side og sendte bolden ind foran mål. Riposten endte inde foran mål, hvor topscorer Patrick Bielefeldt bankede bolden i nettet til sin tiende sæsontræffer. 2-2.

Simon Sinkjær fik endnu en mulighed i slutminutterne, men det endte med pointdeling i Sundby Idrætspark. Et fint punktum på en smuk halvsæson, der gør, at B 1908 slutter som nummer fem i Danmarksseriens pulje 2 med 34 point. AB Tårnby rykker op i 3. division, mens Køge Nord FC, Skovshoved og Ringsted rykker ned i de lokale serier.