Menu

U8 leverede gode resultater i den forgangne weekend

20. september 2021 kl. 20:57
Der er dog plads til forbedring af indsatsen

Denne weekends kampe startede lørdag hvor hold 3 var på besøg hos Vestia i Sydhavnen. Første modstander her var BK Stefan og vi trak det længste strå med en 2-1 sejr. Dette er hold 3s første udebane sejr, og vi er svært tilfredse med udviklingen. Desværre måtte vi efterfølgende se os slået af Rødovre og Fremad Amager med henholdsvis 2-1 og 3-1.

Med et godt kæmpende hold og en udebanesejr, var det en god lørdag for hold 3.

 

Søndag spillede Hold 1 hele 5 12 minutters kampe i Tårnby. Her mødte vi Sundby, Vanløse, Skjold, AB Tårnby og Tårnby FF. Resultatet blev 4 sejre og en uafgjort, hvilket på papiret må siges at være godkendt.

Dog var indsatsen fra hold 1 til tider præget af en lidt for nonchalant tilgang til f.eks. at løbe på bolde man har mistet eller ikke komme hurtigt nok tilbage. Hvilket man ved at hold 1 kan hvis man har set nogle af deres tidligere kampe. Som træner, Jonas Kasujja-Jensen, runder af: ” så vi har lige en uges træning til at få pillet stjernenykker og dovenskab af”.

 

Hold 2 havde to spændende og flotte udebanekampe ved Grøndal Centret. I første kamp mødte vi Skovshoved, og kampen var kun lige sat i gang da Skovshoveds angriber bragte dem foran 1-0. Men da vores hold havde rystet overraskelsen af sig, så de kun fremad og hev en flot 6-1 sejr hjem.

Anden kamp mod GVI var jævnbyrdig og begge mandskaber havde en flot kamp. Derfor kunne begge hold også være tilfredse med 1-1 resultatet.

 

Alt i alt en weekend hvor vi både kan være tilfredse og har klare pejlemærker for hvad vi skal arbejde videre med.

Dette er en test af cookie advarsel