Tre vigtige point efter nervepirrende afslutning

image Patrick Bielefeldt har scoret til 2-0.
Christian M. Olsen
20. april 2024 kl. 22:14
B 1908 tog hul på kvalitikationsspillet i Danmarksserien med en vigtig 2-1 sejr over Roskilde KFUM. Mikkel Knudstrup og Patrick Bielefeldt scorede otternes mål.

Efter at den første kamp mod AB Tårnby blev udsat, tog B 1908 lørdag hul på kvalitikationsspillet i Danmarksserien om at undgå nedrykning. Og det blev en nervepirrende premiere for otterne - heldigvis med en lykkelig udgang.

For på hjemmebanen i Sundby Idrætspark blev Roskilde KFUM besejret med 2-1 efter en hæsblæsende afslutning og hele 11 minutters overtid i anden halvleg.

Otterne måtte undvære karantæneramte Albert Meinert Buhl. I stedet trådte Claes Grube Jensen ind i midterforsvaret, og han blev efter kampen kåret som sit holdes bedste af sine holdkammerater med otte stemmer.

B 1908 begyndte kampen bedst og var meget i boldbesiddelse i første halvleg, hvor Roskilde KFUM stod dybt på banen og gjorde det vanskeligt for otterne at spille sig igennem til chancer.

Nogle blev det dog til. Den største til Mikkel Knudstrup midt i halvlegen, men hans forsøg blev reddet op på overliggeren og til hjørnespark.

Et hovedstød over mål efter et hjørnespark efter en halv times spil var Roskilde KFUM's bedste mulighed i første halvleg, der endte uden scoringer.

Tempoet fik et nøk opad efter pausen, og det medførte også flere chancer. Efter 57 minutter fik otterne straffespark, og for fjerde kamp i træk kunne Mikkel Knudstrup score fra 11-meterpletten til føring til hjemmeholdet.

B 1908 burde være kommet på 2-0 midt i halvlegen, da indskiftede Shimal Ado og Gustav Vind fik en dobbeltchance, men begge forsøg blev blokeret.

2-0 scoringen kom i stedet efter 80 minutter, hvor Mikkel Knudstrup spillede Shimal Ado godt fri i højre side. Han slog bolden modsat i feltet, hvor Patrick Bielefeldt headede den ind til stor jubel for hjemmeholdet.

Efter 87 minutter blev B 1908 reduceret til ti mand, da Kasper Wibholm Henriksen fik sin anden advarsel, og så blev det alligevel en nervepirrende afslutning på kampen.

Tre minutter inde i overtiden fik Luka Dumic reduceret, og så satte Roskilde KFUM et tungt pres ind for at få udligningen. Det medførte også flere kontrachancer, hvor Benjamin Fey var millimeter fra at score årets mål i Sundby Idrætspark, men hans afslutning ramte trekantsammenføjningen.

Hele 11 minutters overtid skulle holdene igennem, og det lykkedes otterne at holde stand og hente tre umådeligt vigtige point.

B 1908 spiller igen på lørdag 27. april kl. 14 ude mod Herlev.

Mikkel Knudstrup og Patrick Bielefeldt scorede otternes mål.