Menu

Tæt på sæsonens første sejr: Straffe spolerede festen

image August Rosenmeier spillede en god første halvleg for B 1908.
17. august 2022 kl. 21:50
Simon Ruben Christoffersen bragte DS-holdet på sejrskurs i slutfasen af onsdagens kamp mod Herstedøster, men et straffespark kort efter gjorde, at otterne måtte nøjes med et point.

Med en scoring efter 83 minutter sendte Simon Ruben Christoffersen B 1908 på sejrskurs i onsdagens udekamp mod Herstedøster IC. Men der gik ikke mange minutter, før jubelen havde lagt sig. Så fik Herstedøster straffespark og udlignede til slutfacit 2-2.

Så det blev heller ikke i tredje forsøg, at B 1908 tog en sejr i Danmarksserien. Otterne havde ellers - efter en lidt træg start - spillet en glimrende første halvleg med mange gode spilaktioner og en del chancer.

Herstedøster var dog også nærgående og havde flere gange bud efter otternes mål, men forsvaret og Mads Dalby Bjørn i målet holdt hjemmeholdet fra scoringer inden pausen.

Otte minutter før pausefløjtet fik B 1908 hjørnespark, og Joachim A. Jensen sendte bolden ind i hovedet på David Chernet, der pandede otterne foran. Situationen var ved at gentage sig kort inden pausen, men keeperen reddede.

Kaotiske forhold
Otterne kom svagt ud til anden halvleg, hvor Herstedøster fra start lagde pres på for en udligning. Allerede efter tre minutter var der fare på færde, men Mads Dalby Bjørn endte med at afværge situationen med en god redning.

Et kvarter inde i anden halvleg kom udligningen. Uopmærksomhed ved et Herstedøster-frispark midt på banen banede vejen for chancen, som Andreas Heramb omsatte til scoring med en inderside-afslutning.

Herstedøster havde spilovertaget i anden halvleg og skabte flere chancer for at bringe sig foran. Et kvarter før tid var der nærmest kaotiske forhold i B 1908-forsvaret, men i to omgange lykkedes det B 1908-forsvarere at blokere afslutningerne.

Så var det som om, at B 1908 fik ny luft, og pludselig var der bud efter hjemmeholdets mål. Først Patrick Bielefeldt med en god chance. Og siden indskiftede Simon Sinkjær, der dog fik blokeret sin afslutning. Oliver Elliott Karlsen opsnappede bolden og spillede Simon Ruben Christoffersen, der tog et træk ind i feltet og afsluttede i mål via en Herstedøster-forsvarer.

Glæden varede dog kort, for umiddelbart efter vurderede dommer Steen Jensen, at Benjamin Fey gik ureglementeret ind i en duel i straffesparksfeltet og pegede på pletten. Jakob Riisgaard Christensen udlignede uden chance for Mads Dalby Bjørn.

Dermed endte det med 2-2, og B 1908 må fortsat have sejren til gode. Måske kommer den lørdag i Sundby Idrætspark, hvor der fløjtes op til lokalopgør mod rækkens tophold, Tårnby FF, klokken 12.


Simon Ruben Christoffersen og David Chernet scorede for otterne.

KAMPFAKTA
Onsdag 17. august 2022
Danmarksserien, pulje 1
Herstedøster - B 1908 2-2 (0-1)
0-1 David Chernet (37)
1-1 Andreas Heramb (60)
1-2 Simon Ruben Christoffersen (83)
2-2 Jakob Riisgaard Christensen (strf. 86)
Advarsler: Malthe Jacobsen, Herstedøster (57)
Philip Kjærulff Tietze, B 1908 (60)
Andreas Heramb, Herstedøster (87)
Rasmus Gjetrup Floor Andersen, Herstedøster (89)
Benjamin Fey, B 1908 (90+4)
B 1908's hold: Mads Dalby Bjørn, Joachim A. Jensen (Benjamin Fey, 81), David Chernet, Alexander Behnke, Oliver Elliott Karlsen, August Rosenmeier (Magnus Langhorn, 71), Simon Ruben Christoffersen, Nicklas Andersen (Simon Sinkjær, 65), Patrick Bielefeldt, Philip Kjærulff Tietze (Julius Hamburger-Toft, 71), Shimal Ado.
Dommer: Steen Jensen
Tilskuere: ca. 250 i Herstedøster