Stort nederlag i Nymosen: Nu strammer det til i bunden

image B 1908 tabte vigtige point mod GVI.
21. maj 2022 kl. 19:22
B 1908 tabte vigtige point i nøglekampen mod GVI.

Der var vigtige point på spil, da GVI og B 1908 tørnede sammen lørdag middag i Nymosen. B 1908 mødt op med to friske sejre i bagagen. Omvendt mødte GVI op med en stærk hjemmebanestatistik med fire sejre og en uafgjort i holdets seneste fem hjemmekampe. Begge hold er med i den intense kamp om at undgå nedrykning.

GVI åbnede meget offensivt og fik også et par chancer i kampens første minutter. Men hurtigt kom otterne med i kampen, og chancerne hobede sig op i det første kvarter af kampen. Første Patrick Bielefeldt med en forbier, Så Shimal Ado på overliggeren efter et godt angreb, så igen Shimal Ado på Oliver Elliott Karlsens fine indlæg og til sidst igen Shimal Ado på Patrick Bielefeldts gode forarbejde. Fire gode muligheder på stribe i det første kvarter, men ingen mål.

Som halvlegen skred frem, blev antallet af chancer færre, og holdene brugte mange kræfter på banens midte. Fem minutter før pausen kom bolden dog over stregen. I et forsøg på at afværge et GVI-angreb satte Albert Meinert Buhl foden på bolden, men da keeper Mads Dalby Bjørn var på vej frem for at gribe ind, passerede bolden keeperen og endte i mål. En pokkers uheldig afslutning på første halvleg.

Har brug for opbakning
Anden halvleg åbnede med en stor chance til Oliver Elliott Karlsen, som GVI-keeperen måtte helt op under overliggeren for at redde. Efter et lille kvarters tid var det GVI's tur til at ramme overliggeren. Bolden susede ned på målstregen og sprang ud i spil igen, men akkurat ikke over stregen.

Kort efter havde Nicklas Andersen og Patrick Bielefeldt gode forsøg på at få otterne tilbage i kampen, men i begge tilfælde blev afslutningerne blokeret til hjørnespark. Og i stedet lidt senere i den anden ende fik B 1908-forsvaret ikke clearet ordentligt. Bolden landede hos Frederik Olsen, der havde god tid til at sparke bolden ind.

Og det skulle blive endnu værre for otterne kort efter, hvor det blev 3-0 i en situation, hvor linjedommeren havde flaget i vejret for offside, men kampens dommer valgte at lade målet tælle. Minuttet senere var der skydetelt i GVI's straffesparksfelt, og til sidst var det Alexander Behnke, der fik reduceret.

Men det var for sent. B 1908 kunne ikke komme tilbage i matchen. I stedet lukkede Nicklas Niebe kampen med en solotur over trekvart banelængde i venstre angrebsside og lagde til sidst bolden ind til slutfacit 4-1.

Resultatet gør, at B 1908 kun lige akkurat ligger over nedrykningsstregen a point men med en bedre målscore end Ledøje-Smørum. Netop de to hold mødes i en vanvittig vigtig kamp onsdag 25. maj kl. 18.30 i Sundby Idrætspark, hvor spillerne har brug for al den opbakning, der kan findes frem.