Menu

Stor jubel i Skovshoved: DS-holdet vinder for anden kamp i træk

image De to målscorere, Axel Uzan og David Chernet, samt målmand Mads Dalby Bjørn, der holdt buret rent. Foto: Christian M. Olsen
18. september 2021 kl. 17:41
B 1908 satte tre point mere ind på kontoen efter en flot sejr ude over Skovshoved.

Efter endnu en stærk indsats snuppede DS-holdet sejren for anden lørdag i træk, da nedrykkerne fra Skovshoved på eget græs blev besejret 2-0.

Trænerteamet måtte sadle om kort inden kampstart, da Joachim A. Jensen blev skadet under opvarmningen. Det betød, at Simon Ruben Christoffersen blev trukket tilbage i midterforsvaret og Wilson Henningsen tog plads på den defensive midtbane. I forhold til sejren over LSF i sidste weekend var Nicklas Andersen og Gustav Vind Rasmussen i startopstillingen i stedet for Oliver Elliott Karlsen og afbudsramte Simon Sinkjær.

Den pludselige ændring i startformationen så dog ikke ud til at påvirke spillerne, for det var otterne, der åbnede kampen klart bedst. Allerede efter to minutter fik Patrick Bielefeldt en løs chance, men afslutningen gik over mål.

Efter syv minutter fik B 1908 hjørnespark, og inde foran mål blev bolden rettet af og sneg sig lige akkurat ind over målstregen til 1-0. Men hvem scorede egentlig? Der var flere bud i B 1908-lejren efter kampen, men det blev anfører David Chernet, som blev noteret for målet.

Og minuttet efter kunne det være blevet 2-0, da Axel Uzan spillede Shimal Ado fri i dybden, men Skovshoved-keeperen Victor Smedsrud dykkede ned og nuppede bolden.

Som halvlegen skred frem arbejdede Skovshoved sig langsomt mere ind i kampen, men B 1908's stærke forsvar skærmede godt af for SIF'ernes offensiv og holdt stort set hjemmeholdet fra farlige chancer. En enkelt blev det dog til midt i halvlegen, hvor David Chernet måtte næsten på stregen redde til hjørne.

Otterne havde flere muligheder mod halvlegens slutning, men det blev ved 1-0 ved pausen.

Stærk holdindsats

Det var et noget mere aggressivt Skovshoved-hold, der kom på banen i anden halvleg, hvor de forsøgte at lægge et højt pres på otterne. Alligevel var det B 1908 som fik den første store chance efter blot tre minutter, hvor en afslutning fra en spids vinkel fra Axel Uzan havde godt bud efter det fjerneste hjørne, men strøg forbi.

Skovshoveds største chance til en udligning havde den tidligere B 1908-spiller Seejou King, da han headede et indlæg fra venstre over mål.

I takt med at skovserne ikke kunne komme frem til flere afslutninger, blev deres spil mere forceret, og dermed også nemmere for otternes påpasselige defensiv at trevle op. Hvilket igen medførte flere omstillinger. Som da Mathias Bondo midt i halvlegen drev bolden frem og skabte en 3 mod 2-situation, hvor han selv afsluttede særdeles kvalificeret, men lige forbi mål.

Skovshoved af fortsat meget på bolden, men uden at blive rigtig farlige. Otterne spillede med masser af omtanke, når de var i boldbesiddelse, og der var mange fine individuelle præstationer midt i den stærke holdindsats.

Med fem minutter igen var otterne igen i en god omstilling. Oliver Elliott Karlsen spillede Axel Uzan fri, og mens Shimal Ado tiltrak sig forsvarernes opmærksomhed i to mod to-situationen, sendte Axel Uzan elegant bolden i en bue over målmanden til 2-0. Og så kunne jubelbrølet ellers bryde ud.

Spillerne og tilskuerne måtte ud i fem lange overtidsminutter inden slutfløjtet lød, og otterne for anden kamp i træk kunne synge sejrssang.

Næste udfordring er lokalbraget mod AB Tårnby på lørdag klokken 14, hvor Tårnby Stadion lægger græstæppe til.