Menu

Spillet var ikke prangende - men DS-holdet vandt igen

image De to målscorere - Mikkel Knudstrup og Lorent Selmani.
Christian Olsen
29. april 2023 kl. 23:02
For anden kamp i træk vandt B 1908 efter en sen scoring. Lorent Selmani og Mikkel Knudstrup scorede målene i 2-1 sejren over Karlslunde.

B 1908 fortsætter den forrygende forårssæson og er fortsat ubesejret halvvejs inde i turneringen. Lørdag vandt DS-holdet 2-1 over Karlslunde - og det til trods for at holdet spillede den klart dårligste kamp hidtil i 2023. 

Det startede ellers godt for otterne, der måtte se bort fra karantæneramte Simon Sinkjær og skadede Patrick Bielefeldt og Gustav Vind Rasmussen. Med tryk på kedlerne fra første fløjt lagde hjemmeholdet godt pres på Karlslunde, og efter fem minutter havde Benjamin Fey et hovedstød på overliggeren. Minuttet senere kom Shimal Ado til afslutning efter en god kombination med Magnus Langhorn, men forsøget blev afværget af Karlslunde-keeperen.

Han måtte dog se sig passeret efter ni minutter, hvor Lorent Selmani scorede for anden kamp i træk. Han satte selv angrebet i gang med et godt løb med bolden på tværs af banen. Han blev spillet i dybden i venstre side, og efter en god kombination med Benjamin Fey kom han fri til afslutning. Igen viste 'Lo' sin målnæse og gode sparketeknik. Et flot mål til 1-0.


Lorent Selmani scorede for anden kamp i træk.

Men scoringen blev lidt af en sovepude for otterne, der kom til at stå alt for dybt i banen og overlod meget af initiativet til Karlslunde, der kort efter følte sig snydt for et straffespark og havde flere muligheder.

Et mistimet indgreb fra Mads Dalby Bjørn ved et hjørnespark efter en lille halv time skabte kortvarigt kaos i B 1908's felt, men faren blev afværget. Til gengæld havde Dalby en fremragende redning kort før pausefløjtet, hvor en Karlslunde-spiller slap fri, så otterne kunne gå til pausen foran 1-0.

Sent straffespark
Karlslunde fortsatte med at være dominerende efter pausen, hvor B 1908 havde meget vanskeligt ved at få det etablerede spil til at flyde og i stedet måtte bruge mange kræfter på at forsvare sig. De hvide var decideret heldige med ikke at få en scoring imod sig, da Victor Sander Petersen midt i halvlegen hamrede bolden på stolpen.

Men et kvarter før tid måtte otterne kapitulere. Mads Dalby Bjørn og David Chernet kunne ikke blive enige om, hvem der skulle afværge en bold inde i feltet, og så smuttede Victor Sander Petersen fri og udlignede til 1-1.

Så gjaldt det først og fremmest for otterne om at sikre et enkelt point, men måske var alligevel bud efter sejren, da Haris Mir fik tilkæmpet sig et frispark i venstre side på kanten af straffesparksfeltet kort før ordinær spilletids udløb. Bolden blev sendt ind i feltet, hvor David Chernet blev ramt i sit forsøg på en afslutning. Dommer Thomas Meulengracht Ledet pegede på straffesparkspletten til Karlslundes store utilfredshed. Det kostede to advarsler for protester. Mikkel Knudstrup tog det store ansvar fra pletten og scorede ganske sikkert til 2-1. 


Mikkel Knudstrup scorede på straffespark.

Kort efter havde Mathias Lang Andersen en megachance for at udligne, men han afsluttede over mål, og B 1908 holdt stand i syv minutters overtid. Tre point mere i en kamp, hvor spillet langt fra var prangende.

På fredag, store bededag, klokken 12 spiller B 1908 ude mod Herstedøster, der kæmper indædt for at komme væk fra nedrykningspladserne. Det kan kun blive en spændende kamp.

KAMPFAKTA
Danmarksserien, kvalifikationspulje 1
Lørdag 29. april 2023
B 1908 - Karlslunde 2-1 (1-0)
1-0 Lorent Selmani (9)
1-1 Victor Sander Petersen (76)
2-1 Mikkel Knudstrup (strf. 89)
Advarsler: Magnus Langhorn, B 1908 (59)
Marco Sander Petersen, Karlslunde (71)
Kasper Nikolaj Nielsen, Karlslunde (85)
Mathias Krogh Moestrup, Karlslunde (88)
Emil Welcher, Karlslunde (88)
B 1908's hold: Mads Dalby Bjørn, Joachim A. Jensen (Andreas Reiter, 82), Albert Meinert Buhl, David Chernet, Simon Ruben Christoffersen, August Rosenmeier (Mikkel Knudstrup, 59), Magnus Langhorn, Benjamin Fey (Haris Mir, 59), Kristian Drejer Larsen (Mads Bukhave, 69), Lorent Selmani (Mathias Bondo Andersen, 46), Shimal Ado
Dommer: Thomas Meulengracht Ledet
Tilskuere: 271 i Sundby Idrætspark


Luk