Sen scoring sikrer point mod Karlslunde

image David Chernet scorede otternes mål.
Christian M. Olsen
12. november 2022 kl. 22:26
OPDATERET David Chernet kom endnu gang på måltavlen i udekampen mod Karlslunde, der sluttede 1-1.

De tre tophold, der kæmper om to pladser i oprykningsspillet, er menuen for B 1908 i efterårets tre sidste kampe i Danmarksserien. Forretten var Karlslunde en grå, men mild lørdag eftermiddag på sydkysten, hvor en delegation af godt 30 B 1908-fans havde taget opstilling på den fjerneste langside for at heppe otterne til point.

De var lige ved at finde jubelen frem efter fire minutter, men det blev ved et 'Nøøøj', da Julius Hamburger-Toft i feltet fik overplaceret sin afslutning på Nicklas Andersens fine aflevering fra venstre side. En stor chance, der varslede noget godt for otterne.

Sadik Krdzic fik hjemmeholdets første mulighed efter ti minutter, hvor otternes forsvar ikke fik clearet en situation ordentligt, men det flade skud udefra strøg forbi mål.

Et skidt boldtab midt i halvlegen var ved at blive dyr for otterne, men Mads Dalby Bjørn - der blev kåret som otternes bedste spiller med syv stemmer - dykkede ned og fik afværget til hjørnespark.

Men kort efter gik det galt for otterne. Efter et hjørnespark blev bolden headet ind foran mål, og helt inde i målfeltet fik Lirim Saidi sat sidste fod på bolden, og så var Karlslunde foran 1-0 i en periode, hvor hjemmeholdet var toneangivende.

B 1908 kom dog godt med igen mod slutningen af halvlegen, og det var nær blevet 1-1, da Julius Hamburger-Toft tog et stærkt rush i venstre side og sendte bolden ind foran mål, hvor Kristian Drejer Larsen lige akkurat ikke nåede frem til afslutningen. 1-0 ved pausen.

"Årets mål" blev underkendt

Otterne åbnede anden halvleg stærkt, og det kunne være blevet noget nær årets mål, da Mathias Bondo Andersen sendte en tværbal over i højre side, hvor energiske Nicklas Andersen firsttimede bolden i netmaskerne. Men linjedommeren havde hævet flaget for offside.

Kort efter var der fare på færde i B 1908's straffesparksfelt efter en gevaldig klumpspil-situation, men til sidst kunne Mads Dalby Bjørn kaste sig over bolden og sikre ro på situationen.

Midt i anden halvleg havde otterne to store muligheder. Først en pingpong-situation, hvor Karlslunde havde heldet. En af hjemmeholdets forsvarsspillere havde sidste fod på bolden, der gik lige forbi eget mål til hjørnespark. Og bagefter havde indskiftede Magnus Langhorn et langskudsforsøg, der blev rettet af af en holdkammerat inde foran mål.

Fem minutter før tid fik B 1908 hjørnespark. Julius Hamburger-Toft slog bolden ind i feltet, hvor David Chernet som så ofte før på disse dødboldsituationer var først på bolden og sendte den i mål til 1-1 - denne gang dog ikke med hovedet, men med foden.

En flot redning af Mads Dalby Bjørn på et direkte frispark i kampens slutning var sidste højdepunkt i kampen, der sluttede 1-1. Det var tredje kamp i træk, at otterne gik fra banen uden at tabe. På lørdag kommer Holbæk på besøg i Sundby Idrætspark. Efterårets sidste hjemmekamp fløjtes i gang klokken 12.

Haris Mir (tv.) fik debut i sidste weekend mod Roskilde KFUM, og i lørdagens kamp mod
Karlslunde var der debut til Mark Maymann, der blev skiftet ind kort før tid.