Så ruller DS-bolden igen: Pointdeling i forårspremieren

image Shimal Ado scorede otternes mål i forårspremieren.
Christian M. Olsen
22. marts 2024 kl. 22:59
1. senior åbnede foråret i Danmarksserien med at spille 1-1 ude mod Slagelse. Shimal Ado scorede otternes mål.

Danmarksserien er i gang igen. Efter en lang vinterpause tog B 1908 fredag aften hul på forårssæsonen i en svær udekamp mod Slagelse, der nøjagtig som otterne kæmper indædt for at få point i bunden af rækken.

Begge hold var ude efter en sejr for at styrke deres position i Danmarkserien. Kampen startede med god intensitet fra begge hold, men det var småt med chancerne. Efter en halv times spil kom den første store mulighed dog, da et farligt frispark fra Slagelse ramte stolpen. B 1908 forsøgte at svare igen, men Slagelse fik endnu en chance efter 36 minutter, hvor en afslutning fra en spids vinkel dog blev sendt over mål.

Kort før halvlegen forsøgte Nicklas Andersen sig med en otterafslutning udefra, men den voldte ingen problemer for målmanden.

I anden halvleg løsnede kampen mere op, og halvlegen startede med en ikke ufarlig mulighed til Slagelse efter et hjørnespark, som B 1908 forsvaret blokerede.

B 1908 kom tættere på målet efter et kvarter, da Albert Meinert Buhl headede bolden over målet efter endnu et hjørnespark.

Slagelse var igen farlige efter 70 minutter, hvor et boldtab af en ellers særdeles velspillende Kasper Wibholm Henriksen, der også blev man-of-the-match med 14 stemmer, var tæt på at koste dyrt. Kevin Cederkrantz i målet reddede dog i overordentlig fin stil.

Kort efter fik otterne sat et stærkt angreb op i højre angrebsside. En suveræn aktion af Patrick Bielefeldt i feltet banede vejen for en aflevering til indskiftede Shimal Ado, der sparkede bolden i nettet.

Slagelse pressede på for en udligning, og efter 87 minutter fik holdet et straffespark, da Lasse Linnemann Johansson havde arm på bolden i feltet. Martin Ahlgren udlignede sikkert fra 11-meterpletten.

Det blev ved de 1-1 nøjagtig som i efterårets omvendte kamp - et resultat, der ærgrede begge mandskaber, som stadig begge ser ud til at skulle ud i nedrykningsslutspillet.

Næste udfordring for B 1908 er Hørsholm-Usserød på hjemmebane i Sundby Idrætspark på tirsdag 26. marts kl. 19.00.