Menu

Så kom U21 endelig på banen

image
Ole Hansen
29. august 2023 kl. 14:22
Så fik U21 mandskabet sin første kamp spillet færdig.
Resultatet blev 7-3 til et stærkt hold fra Roskilde.
Vi spillede klart bedst i første halvleg og kom ud til pausen meget ufortjent bagud 1-2. det var slet ikke efter spil og chancer.
Vi kom ellers foran og så kørte spillet bare fint med kombinationer og med lidt skarphed så skulle vi have været foran med 2-3 stykker.
Roskilde kom dog stærkt tilbage. Nogle hurtige store og bomstærke drenge, begyndte at komme godt med og på de få chancer de havde fik de desværre scoret 2 gange.
Anden halvleg tegnede sig dog noget anderledes. Roskilde blev stærkere og stærkere og vi gik ned i form og styrke. trætheden begyndte at vise sig. især fra vores unge knægte. samt fart og tempo begyndte for alvor at være for udfordrende for flere spillere.
Samt pusten gik ud af os, som scoringerne kom. Mest af alt på omstillingen når vi tabte bolden. så kom den lange og så var de væk.
Oliver på kassen tog dog en masse bolde, så det blev aldrig helt skidt.
Holdet var spændende. 6 fra senior. Flere fra hold 1 samt 6 fra U19 og så havde Mikkel Hansen fra U17 fået plads.
Senior gutterne var vildt seje. De spillede flot bold og var en fornøjelse at kigge på. samt de holdt sgu hovedet godt rejst selv om kampen tog den drejning den tog. Så kæmpe ros til dem.
U19 gutterne gjorde en god figur. Både Bertram og Krak var stærke og viste sig godt frem. samt Villads nåede lige at komme med. godt Valgt han spillede en flot kamp og scorede også en basse. Victor spillede på toppen og kæmpede r....ud af bukserne. Stor ros. Patrick og vores nye mand Tobias gjorde det også rigtig fint. dog var det en svær kamp og især Tobias var sat over for et lyn af et tog på backen. Nøj han kæmpede og var god i nærkampen. men i løb var Roskilde manden bare for hurtigt.
Mikkel Fra U17 startede ude og kom ind i slutningen af 1 halvleg. med 3 kamp på 4 dage. gjorde han det sgu fint. havde en god mulighed på kassen og anden halvleg flere gode ryk og udfordringer. dog blev træt og slidt til sidst. ligesom flere på U19 kom det fysiske og manglende kondi til udtryk til sidst.
Selv på trods af det er en god udfordring, så er det et super projekt der er startet op. kæmpe oplevelse både for drengene samt os på tribunen. samt håber at Senior findes det fedt at være med til at søsætte nogle nye kommende klubkammerater som årene går.
Brozek og Neestrup var de 2 herrer i spidsen denne kamp.
Så en kæmpe fin oplevelse fra os ude på lægterne. selv om resultatet ikke helt afspejlede den gode indsats
Forza 8erne. vi kommer stærkt igen

Luk