Menu

Rødt chok: Mareridtsminut sender otterne ud af pokalen

image Wilson Henningsen spillede en stor kamp for otterne inden han blev vist ud i begyndelsen af anden halvleg.
04. august 2021 kl. 21:13
B 1908 tabte onsdag aften 1-4 til Nykøbing FC i Sydbank Pokalen.

Med et straffespark og et rødt kort inden for et minut fik B 1908 en mareridtsstart på anden halvleg i onsdagens pokalkamp mod Nykøbing FC. Scoringen til 3-1 og udvisningen af Wilson Henningsen afgjorde reelt kampen.

Forinden havde B 1908 spillet en rigtig god første halvleg. Allerede efter 17 sekunder fik Kristian Drejer Larsen en stor mulighed for at bringe otterne foran, men hans afslutning gik lige forbi mål. DS-holdet pressede godt på i kampens indledning mod NordicBet Liga-holdet, og efter otte minutter var det Patrick Bielefeldt, der kom til en afslutning.

Som første halvleg skred frem, arbejdede Nykøbing FC sig bedre ind i kampen, og efter 27 minutter gik det galt for otterne. Et boldtab på midten førte til en Nykøbing-omstilling i venstre angrebsside. Fra baglinjen blev bolden sendt skråt tilbage, og ved bageste stolpe dukkede Kristian Lindberg op og bragte falstringerne foran 1-0.

Der skulle dog kun gå to minutter før otterne fik udlignet. Jesper Riis sendte en god aflevering frem i højre side til Nicklas Andersen, der tog et træk og sendte bolden hårdt ind foran mål, hvor Jacob Blach var uheldig at løbe bolden i eget net.

Men Nykøbing kunne gå til pausen i front. Efter 38 opstod en situation, der på mange måder mindede om målet til 1-0, og igen var det Kristian Lindberg, der scorede.

Mareridtsminut

Alle otternes taktiske overvejelser i pausen blev sat ud af spillet efter blot 28 sekunder af anden halvleg, hvor Jesper Riis kom for sent ned i en tackling i feltet og begik straffespark. Her scorede Kristian Lindberg sit tredje mål.

Og blot minuttet efter måbede alle tilskuere i Sundby Idrætspark, da dommer Patrick Stenzel Rasmussen pludselig kaldte Wilson Henningsen hen til sig og præsenterede ham for det røde kort - angiveligt for at sparke ud efter en modstander, spottet af den ene linjedommer. Midtbaneslideren måtte uforstående forlade banen, og med ti mand blev det mere end svært for otterne.

Det blev 4-1 ved Mads Carlson et kvarter inde i halvlegen, men så fik otterne sat stopklodsen i og undgik at blive rendt fuldstændig over ende.

Efter en flot første halvleg og en anden halvleg under meget svære betingelser må B 1908 altså sige farvel til Sydbank Pokalen. Nu gælder det Danmarksserien, som fløjtes i gang på lørdag, hvor B 1908 møder oprykkerne fra Ringsted på udebane klokken 13.

1-4 Mads Carlson (61)
Udvisning: Wilson Henningsen, B 1908 (48)
B 1908's hold: Mads Dalby Bjørn, Benjamin Fey (Mathias Bondo Andersen, 82 - debut), Simon Ruben Christoffersen, Jesper Riis (Albert Meinert Buhl, 52), Wilson Henningsen, Simon Sinkjær, Patrick Bielefeldt, Gustav Vind Rasmussen (Joachim A. Jensen, 64), Nicklas Andersen (Shimal Ado, 64), Kristian Drejer Larsen (Mads Bukhave, 64)
Dommer: Patrick Stenzel Rasmussen
Tilskuere: 280 i Sundby Idrætspark

Tak til bolddrengene til kampen, som var Johan, Mati, Mikkel, Calle, Isak, Oliver, Villads og Sebastian