Menu

Ny sejr i Sundby: DS-holdet vandt 3-1 over Skjold

image David Chernet, Nicklas Andersen og Patrick Bielefeldt kom på tavlen i 3-1 sejren over Skjold.
Christian M. Olsen
29. oktober 2023 kl. 09:39
For anden hjemmekamp i træk scorede B 1908 tre mål og fik tre point. David Chernet, Nicklas Andersen og Patrick Bielefeldt scorede i 3-1 sejren over Skjold.

B 1908 skulle lørdag forsøge at rejse sig ovenpå sidste weekends ærgerlige nederlag i Karlslunde. Modstanderen var Skjold, og otterne havde revanche til gode efter 0-1 nederlaget i Fælledparken tidligere på efteråret.

Trænerteamet havde møbleret rundt på kanterne, hvor Lasse Linnemann Johansson for første gang var med i startopstillingen. Det blev en hæsblæsende indledning på kampen med to håndfulde hjørnespark - nogenlunde ligeligt fordelt mellem de to hold - i de første ti minutter.

Ét af dem gav bonus. For i kampens femte minut viste David Chernet endnu en gang sin springstyrke og farlighed på hjørnespark, da han headede Magnus Langhorns veltilrettelagte hjørnespark i mål bag en sagesløs Skjold-keeper. En herlig start på kampen for hjemmeholdet.

Første halvleg forløb ellers med Skjold meget i boldbesiddelse, men uden de store målchancer. Hjemmeholdet var tættest på efter en halv times spil, men Patrick Bielefeldt og August Rosenmeier kunne ikke helt enes om, hvem der skulle være afslutter på Simon Ruben Christoffersens glimrende indlæg.

Først to minutter før pausefløjtet havde Skjold deres første reelle afslutning, men bolden gik forbi mål. 1-0 ved pausen.

Et kvarter inde i anden halvleg havde B 1908 en stor mulighed for at komme foran 2-0, da Benjamin Fey tog et godt løb mod baglinjen og sendte bolden hårdt ind foran mål, hvor Patrick Bielefeldt lige akkurat ikke kunne nå frem til bolden.

Men godt ti minutter før tid fordoblede otterne scoringen. Skjold appellerede for hands, da otterne erobrede bolden på midten af banen, men dommeren råbte afværgende: "Nej, kort afstand", og så satte otterne fart mod Skjolds mål. Til sidst endte bolden hos Nicklas Andersen, der kunne gøre det til 2-0.

Det blev unødigt spændende kort før tid, da Skjolds Christian Kold fik for meget plads på kanten af feltet og sparkede den ind bag Mads Dalby Bjørn i B 1908-målet.

Men midt i Skjolds pres for en udligning blev sejren slået fast efter en omstilling, hvor først Shimal Ado og Marcus Mielow Olsen havde afslutninger, der blev afværget, men i tredje forsøg scorede anfører Patrick Bielefeldt til slutfacit 3-1. Bielefeldt blev også kåret som holdets bedste spiller med 13 stemmer.

B 1908 skal i aktion igen på lørdag 4. november, hvor turen går til Frederikssund. Der er kampstart klokken 13.