Nederlag sender DS-holdet i nedrykningsslutspil

image Shimal Ado i aktion på kunstgræsbanen i Smørum.
Christian M. Olsen
01. april 2024 kl. 18:42
B 1908 tabte mandag eftermiddag 3-1 til Ledøje-Smørum. Otternes mål blev scoret af Mikkel Knudstrup på straffespark.

B 1908 skal ud i det drabeligt nedrykningsspil i Danmarksserien. Det ligger fast, efter at DS-holdet 2. påskedag tabte 1-3 på udebane mod Ledøje-Smørum.

Otterne var opsatte på at følge op på tirsdagens 3-2 sejr over Hørsholm-Usserød, men hjemmeholdet fra LSF havde også noget at skulle have sagt i den sag. Og i første halvleg var det LSF, der var det toneangivende mandskab. Otterne havde svært ved at få spillet frem ad banen til at fungere, og alt for mange fejlafleveringer skabte farlige situationer i de bageste geledder.

Efter et kvarters spil kom hjemmeholdet foran, da en stikning op gennem midten af banen sendte Jacob Lind Lindbaum alene igennem med målmand Kevin Cederkrantz, og her svigtede LSF-topscoreren ikke. 1-0 til hjemmeholdet.

Kort efter havde August Rosenmeier et hovedstød lige forbi mål, og minuttet senere blev et langskud fra Gustav Vind Rasmussen blokeret i LSF-forsvaret. Otterne appellerede højlydt for hands og straffe, men dommer Anders Foght fandt inden anledning til at fløjte.

Det gjorde han til gengæld kort før pausen i den anden ende. Et dårligt udspark sendte LSF i hurtig omstilling, og her bremsede Benjamin Fey angrebet ureglementeret i feltet. Daniel Jensen scorede sikkert på straffesparket til pauseføring 2-0.

Otterne kom på banen til anden halvleg med et noget andet udtryk end i de første 45 minutter, og efter bare fem minutter blev der begået straffespark mod Shimal Ado. Mikkel Knudstrup reducerede sikkert på straffeparket.

Reduceringen gav masser af optimisme hos otterne, der fik afleveringerne til at hænge bedre sammen og også kom frem til nogle løse muligheder. LSF fortsatte dog med at være farlige på deres forsøg og Kevin Cederkrantz (man-of-the-match med 5 stemmer) havde et par gode redninger.

Ti minutter før slutfløjtet var målmanden dog prisgivet efter et hjørnespark, hvor otternes opdækning svigtede. Rasmus Thygesen kunne heade LSF foran 3-1.

Et par gode muligheder til Haris Mir og Albert Meinert Buhl kunne have fortjent en bedre skæbne, men det endte med 3-1 til Ledøje-Smørum.

B 1908 slutter grundspillet på lørdag 6. april hjemme mod Ringsted kl. 14, hvor der er meget vigtige point på spil. Derefter venter et nedrykningsslutspil, hvor otternes modstandere er Herlev, Næstved II, Greve, AB Tårnby og Roskilde KFUM.