Ned på jorden igen: Klart nederlag i lokalopgøret

image Fotografens kamera stod af på Vestamager, så I må nøjes med efterårets holdfoto som illustration til denne historie.
23. oktober 2022 kl. 16:02
B 1908 tabte 3-0 til Tårnby FF i lokalopgøret på Vestamager

Efter sidste fredags fejende flotte 6-0 sejr over Herstedøster kom DS-holdet lørdag ned på jorden igen. På Vestamager Idrætsanlæg var Tårnby FF, der bejler til oprykningspladserne i rækken, for stor en mundfuld, og otterne måtte tage fra kampen med et nederlag på 0-3.

B 1908 åbnede ellers med god optimisme, og allerede efter tre minutter havde Julius Hamburger-Toft den første mulighed, men afslutningen havnede et godt stykke over mål. Og efter otte minutter blev et frispark sendt ind i feltet, hvor der opstod usikkerhed i Tårnby FF-forsvaret, men det lykkedes ikke for otterne at komme til afslutning.

Der var spillet godt ti minutter, da kampens første scoring faldt. Otterne fik ikke clearet ordentligt i højre forsvarsside, og hjemmeholdet kunne erobre og sætte et nyt angreb op. Her fik Peter Hjulmand for meget lige uden for feltet midt foran mål, og det skal man ikke give Tårnby-topscoreren, der kunne score sit sjette sæsonmål.

Otterne var en del i boldbesiddelse i første halvleg og fik den også i perioder spillet godt rundt, men det var svært at skabe muligheder mod den stærke TFF-defensiv. Efter en lille halv time lykkedes det dog efter et godt gennemspillet angreb i højre side, hvor bolden til sidste endte hos Kristian Drejer Larsen foran mål, men han fik dog ikke fart nok på sin afslutning, der ikke voldte Tårnby-keeperen Lucas Chang-Andersen problemer.

Ganske kort efter var den gal igen i den anden ende. Mads Dalby Bjørn kom ud og fik blokeret et forsøg fra Yassin Aharrar, men riposten landede hos Andreas Moos, der køligt lobbede bolden over keeperen og i mål til 2-0, der også var stillingen ved pausen.

Tårnby FF fortsatte med at være farlige efter pausen, hvor Nicola Bursac åbnede med en nærgående afslutning, der dog ikke var inden for målrammen. Det var hans hovedstød efter et kvarters spil af anden halvleg til gengæld, og det afsluttede et flot - det må man indrømme - Tårnby FF-angreb med en scoring til 3-0.

Med scoringen var kampen trods en halv time igen reelt afgjort. Otterne valgte klogt at koncentrere sig om de defensive opgaver for at undgå et større nederlag. Det lykkedes, da Tårnby FF samtidig virkede ovenud tilfredse med kampens resultat.

B 1908 fik et par chancer mod kampens afslutning med en helflugter af indskiftede Mathias Bondo Andersen, der blev verfet over mål, og i overtiden et forsøg, som August Rosenmeier nær havde rettet af til en reducering tæt foran mål. Men otterne måtte gå fra banen uden at score. Slutfacit: 3-0.

Næste opgave for B 1908 er på lørdag kl. 12 på hjemmebane i Sundby Idrætspark, hvor modstanderen er GVI.