Menu

Millimeter fra sen udligning: Det endte med nederlag for DS-holdet

image David Chernet scorede otternes mål. Foto: Christian M. Olsen
16. oktober 2021 kl. 23:40
B 1908 tabte lørdag 3-1 til Køge Nord FC og er under pres i den tunge ende af Danmarksserien.

B 1908 rendte lørdag eftermiddag ind i efterårets sjette nederlag, da Køge Nord FC på eget græs vandt 3-1.

Efter en udmærket start af otterne, kom Køge Nord foran efter godt tyve minutters spil i en situation, hvor spillet var flyttet over i højre angrebsside. Det efterlod et åbent rum i venstre side, og en tværpasning sendte Emil Andersen alene mod mål, hvor Mads Dalby Bjørn var prisgivet og ikke kunne stille noget op.

Hurtige omstillinger var i det hele taget et vigtigt våben for hjemmeholdet, der flere gange i første halvleg blev farlige. Mads Dalby Bjørn forhindrede en større føring til Køge Nord med en god fodparade på Mustafa Simsirs afslutning efter en lille halv time.

Forinden havde David Chernet haft en god mulighed for at udligne, da han kom godt op til et hjørnespark, men hans hovedstød endte et stykke over mål.

Mod slutningen af halvlegen havde otterne to gode muligheder. Først et direkte frispark, som Jesper Riis sendte over mål. Og minuttet efter kom Axel Uzan til en god afslutning fra en spids vinkel, men Køge Nord-keeperen fik foden på, og det endte med et hjørnespark.

Bukhave på stolpen

B 1908 kom ud til anden halvleg med god energi. Men det var alligevel hjemmeholdet, der igen kom på scoringstavlen. Efter en bolderobring på midten af banen blev Mustafa Simsir sendt ud på en løbetur, og angriberen svigtede ikke: 2-0.

Otterne opgav dog ikke, og et par udskiftninger skabte mere dynamik på holdet. Med godt et kvarter tilbage af kampen fik B 1908 hjørnespark, og inde foran mål fik David Chernet givet nyt håb til holdet med reducering til 1-2.

Så pressede B 1908 for alvor på for en udligning, og det førte til flere chancer. Mads Bukhave havde en god afslutning, der blev reddet til hjørne, og få minutter efter var Bukhave på spil. Han blev spillet fri på kanten af offside og afsluttede forbi keeperen, men desværre endte bolden på foden af stolpen og udligningen udeblev. Kort efter havde Julius Hamburger-Toft også en mulighed efter Oliver Elliott Karlsens flotte forarbejde, men afslutningen blev blokeret til hjørnespark.

Og så, midt i det tunge B 1908-pres skete det, der af og til sker, når man spiller med stor risiko. Et boldtab på midten blev vekslet til endnu en omstilling til Køge Nord, og så kunne Emil Andersen med sit andet mål lukke og slukke kampen til 3-1 i to minutters overtid.

Albert Meinert Buhl havde en mulighed for en reducering i de døende sekunder, men det endte med et nederlag på 1-3 i en runde, hvor de fem øverste hold i rækken vandt, og de fem nederste tabte.

B 1908 skal på banen igen på lørdag 23. oktober kl. 12 i Sundby Idrætspark, hvor KFUM kommer på besøg.