Menu

Mange chancer i Roskilde: Det sluttede med pointdeling

image David Chernet scorede otternes mål og blev også kåret som man-of-the-match med 12 stemmer.
Christian M. Olsen
05. november 2022 kl. 22:40
En stærk holdindsats sikrede et point i udekampen mod Roskilde KFUM.

Det kunne have været en drømmestart for B 1908, da Mads Bukhave i første minut af lørdagens kamp ude mod Roskilde KFUM kastede sig bagover og afsluttede med et knaldhårdt saksespark. Forsøget endte dog over mål, men var et signal om, at otterne var kommet til Roskilde for at gå efter sejren.

Blot minuttet senere viste Roskilde KFUM, at de heller ikke ville holde sig tilbage, men afslutningen blev blokeret til hjørnespark. En livlig start på en underholdende fodboldkamp.

Efter ti minutters spil fik B 1908 hjørnespark. Det blev sendt ind foran mål, hvor den efter noget klumpspil endte hos David Chernet, der fik skubbet den det sidste stykke over stregen til en tidlig 1-0-føring til otterne.

Store dele af første halvleg blev udkæmpet på banens midte uden de helt store chancer. Roskilde KFUM havde dog et forsøg i sidenettet midt i halvlegen. Og efter 36 minutter lykkedes det hjemmeholdet at udligne. I første omgang afværgede Mads Dalby Bjørn et forsøg, men i anden omgang var han prisgivet, og Jonas Sjøbeck kunne score i en situation, hvor man godt kunne have ønsket lidt mere årvågenhed i otternes bageste rækker.

Mads Bukhave havde en mulighed kort før pausefløjtet, hvor han rundede KFUM-keeperen, men han kom ud i en for spids vinkel og kunne ikke afslutte ordentligt. Det lykkedes dog otterne at samle op, og til sidste var det Gustav Vind Rasmussen, der afsluttede med uden nok saft og kraft. 1-1 ved pausen.

Mange chancer

Det var otterne, der havde de største chancer i anden halvleg, og med lidt mere held kunne de tre point være kommet med hjem til Amager. Sådan skulle det dog ikke gå. Tre chancer fra notesblokken i de første tyve minutter: 48) Oliver Elliott Karlsen med skud over mål. 53) Afslutning fra Gustav Vind Rasmussen efter halvklaring af Roskilde KFUM-keeperen. 65) Hovedstød af Benjamin Fey efter indlæg fra Magnus Langhorn, men forbi mål.

Og der kom flere chancer, og de blev større. Efter 73 minutter havde Mathias Bondo Andersen en stor mulighed. Og bare to minutter senere den vel største chance med de netop indskiftede Philip Kjærulff Tietze og Haris Mir i hovedrollerne. Tietze sendte indlægget ind foran, hvor Haris Mir havde en åben hovedstødschance, men debutanten sendte bolden forbi mål.

I slutfasen blev Roskilde KFUM farlige efter to hjørnespark, og en offside-kendelse reddede otterne fra en friløber, der kunne være blevet rigtig farlig. Men kampen sluttede 1-1 - nøjagtig som den modsatte kamp i Sundby Idrætspark tidligere på efteråret.

B 1908 mangler tre svære kampe i efteråret - mod de tre hold i toppen af rækken, der bejler til to pladser i oprykningsspillet. Næste kamp er på lørdag 12. september kl. 13 på udebane mod Karlslunde.