Menu

Kampreferat: Otterup B & IK 1-2 B 1908!

image
10. april 2021 kl. 17:01
Efter en god bustur til Fyn med godt humør ankom vi til Otterup kl. 12. Dagens kamp var den 2. kamp efter pausen. Opgøret blev spillet på græs, så den skulle lige mærkes an, og efter en opvarmning med masser af energi fløjtede dommeren til kampstart kl 13.
8’erne kom ud med en masse energi og et højt pres, der rystede hjemmeholdet. Der skulle ikke gå længe, før keeperen i Otterup-målet blev testet af, der var sulten efter at komme på måltavlen. Skuddet gik forbi, men der skulle ikke gå længe, før Drejer igen var på spil; denne gang blev Otterup reddet af overliggeren. Det høje pres fortsatte, og efter lidt tilvænning af banen flød spillet, og Otterup havde svært ved at holde bolden i egne rækker, og når de endelig kom over egen halvdel, var de tandløse. Det eneste, dagens hjemmehold kunne true B 1908, var på deres dødbolde, men også her kom de ikke frem til noget.
I de døende minutter af 1. halvleg finder Patrick Bielefeldt plads på midten af banen, driver den og sender bolden i skoen på Kristian Drejer Larsen, der med et iskoldt chip får nettet til at blafre; 1-0 til 8’erne!
Pause
Efter pausen kom 8’erne ud med samme spilleglæde og energi, og 5 minutter inde i halvlegen finder Drejer, Asker Damgaard, der med en flot førstegangsflugter i højre side af feltet udplacerer Otterup-keeperen og bringer udeholdet foran 2-0 efter 50 minutter. Dog fik det ellers tandløse hjemmehold reduceret tre minutter efter på et frisparksmål; Otterups første chance.
Herefter bølgede kampen lidt og frem og tilbage, hvor det blev en mere rodet affære end 1. halvleg. Dog blev hjemmeholdet aldrig for alvor farlige. I midten af- og hen mod slutningen af 2. halvleg blev der bragt friske ben på banen, der var med til at hjælpe holdet med at bevare føringen og energien. Efter en intens og god fight hiver B 1908 en velfortjent sejr og 3 point med hjem til øen.
Dagens kamp bød også på to debutanter.
Simon Christoffersen, der kom ind i 2. halvleg på højre back, og
Albert Meinert Buhl, der spillede i centerforsvaret ved siden af
David Chernet. Begge er kommet hertil fra Roskilde.
.
Kampens spiller blev Joachim med en solid præstation på venstre back, tillykke! ⚽️