Menu

Hattrick da otterne spillede sig videre i pokalen

image Tre mål af Mikkel Vedel Feldingbjerg Nielsen og et af Haris Mir banede vejen for en 4-1 sejr over Skovshoved i pokalturneringen.
Christian Olsen
06. juni 2023 kl. 22:08
B 1908 er klar til den sidste og afgørende kvalifikationskamp til DBU Pokalen efter en 4-1 sejr over Skovshoved tirsdag aften. Mikkel Vedel Feldingbjerg Nielsen scorede hattrick.

B 1908 er klar til sidste og afgørende kvalifikationsrunde til DBU Pokalen. Det står klart efter at holdet tirsdag aften på udebane besejrede Skovshoved fra Københavnsserien.

Otterne fik en drømmestart på opgøret og kom foran allerede efter to minutter. En hård, men skæv afslutning fra Mikkel Vedel Feldingbjerg Nielsen endte med at blive en aflevering, som ramte Haris Mir i hovedet og gik i mål. Nogle ville kalde det en tilfældighed, men føringen var en realitet.

Det blev ikke nogen stor første halvleg af otterne, og det var faktisk Skovshoved, som tilspillede sig de største chancer. Den allerstørste kort før pausen efter en brøler i B 1908-forsvaret, men Ludwig Lærke misbrugte den store chance for at udligne.

Mikkels målshow
Skovshoved øjnede også efter pausen muligheden for at udligne og var særdeles tæt på, da Gustav Friis Møller Nielsen headede lige over mål efter et hjørnespark.

Kort efter var det dog otterne, der fik bolden i nettet efter et hjørnespark, men Haris Mir blev vinket offside i situationen.

Bare minuttet senere blev det så 2-0 til otterne. Mikkel Knudstrup tog et hurtigt indkast på midten af banen og sendte Haris Mir ud på en løbetur i venstre side. Han slap fri, og via Patrick Bielefeldt endte bolden i modsatte side hos Mikkel Vedel Feldingbjerg Nielsen, der sikkert gjorde det til 2-0.

Efter 72 minutter blev Skovshoved-forsvaret snydt af en lang aflevering frem i banen fra Joachim A. Jensen til Haris Mir, der endnu en gang viste sin hurtighed og tekniske snilde. Han endte med at spille Mikkel Vedel Feldingbjerg Nielsen fri, og så kunne han køligt lægge bolden i mål til 3-0.

I kampens døende minutter kiksede et B 1908-opspil i egen forsvarszone, og selv om Mads Dalby Bjørn i første omgang reddede, så kunne Mikkel Groza reducere for Skovshoved ved fjerneste stolpe. En dum fejl og et unødvendigt reduceringsmål.

Men Mikkel Vedel Feldingbjerg Nielsen var slet ikke færdig med sit målshow, der gjorde ham til man-of-the-match med 16 stemmer. I overtiden fik han bolden i højre side, og fra en spids vinkel fra straffesparksfeltets kant drønede han bolden i mål i modsatte side til slutfacit 4-1.

I fjerde og sidste kvalifikationsrunde under DBU København venter KFB fra serie 2, der trænes af B 1908-legenden med flest kampe på B 1908's 1. senior, Michael Svendsen. Det er endnu ikke endeligt afgjort, hvornår kampen spilles, men hold øje her på siden og på dbu.dk