For femte gang lykkedes det ikke at score: DS-holdet tabte i Ringsted

image Lorent Selmani spillede en fin kamp for B 1908, men kom ikke på scoringstavlen.
Christian M. Olsen
08. oktober 2023 kl. 09:21
B 1908 tabte lørdag 3-0 på udebane til Ringsted. Hjemmeholdets Mikkel Jensen scorede hattrick

For anden kamp i streg måtte B 1908 gå fra banen i Danmarksserien uden point og uden at score. Udekampen i Ringsted var ellers vigtig for at holde trit med top-5, men selv om otterne på lange stræk gjorde ihærdige forsøg på at komme på måltavlen, var hjemmeholdet mere målsøgende og effektive, og at de tre point blev i postnummer 4100, kunne der ikke indvendes meget imod.

B 1908 fik noget nær en mareridtsstart, da Ringsteds topscorer Mikkel Jensen allerede efter fire minutter viste sin målnæse. Et indlæg fra venstre sejlede hen over forsvaret, og så var den vævre angriber på pletten. Det kunne være blevet 2-0 ganske kort tid efter, men Rasmus Jensen misbrugte en gigantisk chance for hjemmeholdet.

Efter at have rystet den hurtige scoring af sig, kom B 1908 bedre med i kampen, og David Chernets hovedstød efter et hjørnespark et kvarter inde i kampen manglede ikke meget for at kunne ende i nettet i stedet for over mål. Også Lorent Selmani havde en rigtig fin afslutning efter en endnu bedre dribling, men Ringsted-keeperen vandt den direkte duel efter 24 minutter.

Men det var Ringsted, der havde de største chancer inden pausen, hvor kun godt målmandsspil af Mads Dalby Bjørn forhindrede yderligere scoringer til hjemmeholdet, der kunne gå til pausen foran 1-0.

Anden halvleg blev en tro kopi af første: Fire minutter spillet og mål af Mikkel Jensen. Denne gang var det et godt gennemspillet angreb, der endte med at blive skråt tilbage i feltet, hvor Ringsted-angriberen igen viste sin sans for at placere sig de rigtige steder og afslutte resolut. 2-0 og noget af en mavepuster for otterne.

Patrick Bielefeldt kom på banen et kvarter inde i anden halvleg, og det gav lidt mere drive i B 1908's angrebsspil. Det var da også Bielefeldt, der var ophavsmand til chancen, der kunne bringe otterne tilbage i kampen. Fra højre side sendte han bolden hårdt ind foran mål, og ved bageste stolpe dukkede Nicklas Andersen op, men han sendte den store mulighed over mål.

Otterne havde i flere tilfælde svært ved at cleare bolden ordentligt i forsvaret, og det var også en bold op midt i banen, som blev erobret, der førte til scoringen til 3-0. Ringsted slog en hurtig kontra, og Benjamin Fey tog ulovlige midler i brug: Straffespark. Mads Dalby Bjørn reddede Mikkel Jensens forsøg fra ellevemeterpletten, men bolden strøg retur til angriberen, der på riposten kunne fuldende sit hattrick.

Det blev ved de 3-0 til Ringsted, og otterne må efter at halvdelen af turneringen er spillet konstatere, at det blot er blevet til otte point, og at det kun er lykkedes at score i fire af de ni spillede kampe. Næste udfordring er på lørdag 14. oktober kl. 12, hvor modstanderen hjemme i Sundby Idrætspark er VB 1968.