Menu

Flot comeback efter miserabel halvleg, men det var ikke nok

image Mikkel Knudstrup og August Rosenmeier scorede otternes mål.
Christian M. Olsen
11. november 2023 kl. 22:48
B 1908 tabte 3-2 til topholdet Glostrup efter en forfærdelig første halvleg. Mikkel Knudstrup og August Rosenmeier scorede otternes mål.

Der var udsigt til en vanskelig opgave i B 1908's sidste kamp i efteråret, hvor topholdet Glostrup var på besøg i Sundby Idrætspark. Det krævede koncentration, påpasselighed og fighterhjerte, hvis der skulle point i hus.

Ingen af delene var til stede i en miserabel første halvleg, hvor otterne flere gange blev overspillet af de fodrappe oprykkere og tilmed var yderst gavmilde med boldtab i opspillet, der gjorde det for nemt for gæsterne.

Gæsterne blev sat i gang netop af en opspilsfejl efter godt et kvarters spil. Glostrup kunne hurtigt vende spillet, og så kunne hverken forsvar eller keeper Kevin Cederkrantz forhindre Glostrups Jonas Horup Damkjær i at gøre det til 1-0.

Bare to minutter var den gal igen i otternes bageste geled. Et bold blev spillet op midt i banen, og så var Nikolaos Larsen så nemt som ingenting igennem til 2-0.

Kunne det blive værre? Ja, var det korte svar på det spørgsmål. Efter 25 minutter svigtede forsvarsspillet igen, og så måtte Kevin Cederkrantz begå straffespark. Han gjorde dog skaden god igen ved at klare en svag afslutning fra pletten af Fredrik Kofoed Hansen.

Efter 35 minutter blev det så alligevel 3-0 til gæsterne - og igen efter et unødvendigt boldtab af otterne. Jonas Horup Damkjær scorede målet.

Så kom reaktionen fra bænken: Tre spillere blev pillet ud og erstattet af Mikkel Knudstrup, Albert Meinert Buhl og Mathias Bondo Andersen. Det gav noget mere stabilitet i spillet, og i første halvlegs overtid var David Chernet meget tæt på at reducere. Flere ottere appellerede for, at bolden havde passeret målstregen, men det var dommerteamet ikke enige i. 0-3 ved pausen.

Otterne kom langt bedre ud til anden halvleg, og efter bare fem minutter fik hjemmeholdet straffespark begået mod Patrick Bielefeldt. Mikkel Knudstrup scorede sikkert fra pletten, og så var håbløshed pludselig forvandlet til håb.

Det blev forstærket kort efter, hvor B 1908 fik et hjørnespark, der retteligt skulle have været et målspark. Bolden blev servet ind i feltet, hvor August Rosenmeier med baghovedet fik styret bolden i mål til 2-3. Og så var der for alvor tro på, at miraklet kunne ske, og at otterne kunne få point.

B 1908 havde meget spil i anden halvleg, og det lykkedes da også at komme frem til yderligere chancer: Patrick Bielefeldt og Mathias Bondo Andersen havde de største, men ind ville bolden ikke.

Så det endte med 3-2 til topholdet, men otterne viste høj moral efter den forfærdelige start på kampen. 

Nu er der vinterferie, og turneringen genoptages til marts, hvor der skal spilles fire kampe, inden holdene fordeles i et opryknings- og et nedrykningsspil. Her ligger otterne lige nu til at skulle deltage i det sidstnævnte.

KAMPFAKTA
Lørdag 11. november 2023
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 - Glostrup 2-3 (0-3)
0-1 Jonas Horup Damkjær (18)
0-2 Nikolaos Larsen (20)
0-3 Jonas Horup Damkjær (35)
1-3 Mikkel Knudstrup (strf. 51)
2-3 August Rosenmeier (55)
Advarsler: Albert Meinert Buhl, B 1908 (47)
Casper Flyvholm, Glostrup (55)
Jannick Modler, Glostrup (56)
Mathias Bondo Andersen, B 1908 (73)
B 1908's hold: Kevin Cederkrantz, Benjamin Fey (Mikkel Knudstrup, 40), Kasper Wibholm Henriksen (Albert Meinert Buhl, 40), David Chernet, Simon Ruben Christoffersen, Magnus Langhorn, Nicklas Andersen (Max Winther, 69), Patrick Bielefeldt, August Rosenmeier, Lasse Linnemann Johansson (Mathias Bondo Andersen, 40), Shimal Ado
Dommer: Iman Huseen Umar
Tilskuere: 377 i Sundby Idrætspark


Luk