image For anden weekend i træk lykkedes det ikke B 1908 at score.
09. oktober 2022 kl. 10:09
DS-holdet tabte den vigtige udekamp mod Gørslev og er nu i alvorlig pointmangel i bunden af rækken.

B 1908 tabte lørdag for femte kamp i træk, og situationen i bunden af Danmarksserien begynder at se kritisk ud.

Gustav Vind Rasmussen gjorde comeback efter en længerevarende skade, og der var justeret på forsvarsformationen, da otterne skulle forsøge at hægte sig på midterfeltet i Danmarksserien i udekampen mod Gørslev. Men selv om ændringerne umiddelbart talte på plussiden, var det ikke nok til at erobre point.

Første halvleg var chancefattig, og begge holde bøvlede med at holde snor i bolden i efterårsvinden. Gørslev fik kampens første chance - og den var stor - efter en lille halv time, men Mads Dalby Bjørn, der stod en god kamp i B 1908-målet og blev sit holds man-of-the-match med ti stemmer, reddede i fin stil.

Minuttet efter fik B 1908 en god mulighed med et frispark nogle meter uden for straffesparksfeltet, men Benjamin Feys forsøg strøg lige over mål.

Et boldtab i opspilsfasen kort før pausen var ved at koste dyrt for otterne, men igen var Mads Dalby Bjørn vaks i målet. 0-0 ved pausen.

Gik galt et kvarter før tid

Gørslev havde skruet en tand op for fysikken i anden halvleg, hvor midtsjællænderne tilspillede sig de første chancer, men uden for alvor at sætte Mads Dalby Bjørn på prøve.

I den anden ende havde otterne også held med at komme igennem, men de helt store chancer blev det ikke til. Et hovedstød fra Patrick Bielefeldt og en flugter fra Mikkel Vede Feldingbjerg Nielsen var de største muligheder.

Med et kvarter igen, gik det så galt for otterne. Et opspil i Gørslevs højre angrebsside endte ved mållinjen, hvor bolden hurtigt blev spillet skråt tilbage til umarkerede Niclas Thaulow Nielsen, der sendte bolden i mål.

Otterne sendte David Chernet frem i forreste geled i jagten på en udligning, men uden held.

I stedet begik Benjamin Fey straffespark dybt inde i overtiden. Mads Dalby Bjørn klarede forsøget fra Emil Skovbo Nielsen, men det var kampens sidste spark, så det endte med 1-0 til Gørslev.

B 1908 ligger nu isoleret i bunden sammen med Herstedøster. Netop de to hold mødes i næste spillerunde. Bemærk, at kampen er flyttet til fredag 14. oktober med kampstart kl. 18.30 i Sundby Idrætspark.