Menu

En 8er har fundet fred i sjælen

image
Birger Jacobsen
01. februar 2023 kl. 16:15
Dødsfald
Vagn Sahl 8. februar 1942 - 30. januar 2023
Jeg har i dag modtaget den triste meddelelse fra Vagn Sahls datter Anette Betina, at hendes far i går mandag den 30. januar 2023 sov stille og roligt ind på Hvidovre Hospital med familien samlet omkring sig.
Hjertet kunne ikke mere. Vagn blev næsten 81 år.
Vagn, som af profession var rørlægger og i mange år havde eget VVS firma på Frederiksberg, blev som 21 årig i 1963 indmeldt i B1908.
Han spillede i mange år hyggefodbold på 5. holdet, veteran- og supermaster-holdet for til sidst at afslutte fodboldkarrieren på B1908s Onsdagshold.
Han hørte ikke til klubbens elitespillere, men til gengæld var han særdeles aktiv som leder og igangsætter samt spillemand til klubfester.
I flere år var han som ung sammen med Allan Jacobsen i klubbens spilleudvalg for sekundaholdene og i klubbens festudvalg og indsamlede mange penge til klubben ved diverse arrangementer af bankospil.
Han var således også i mange år i bestyrelsen for B1908s Venner, i 30 år som formand, sammen med Allan og Birger Jacobsen, og en af initiativtagerne til opførelsen af B1908s klubhus.
Som spillemand var han uundværlig med sin guitar, når B1908s klubsange skulle synges.
På Onsdagsholdet for de gamle medlemmer over 65 år var han det festlige samlingspunkt, når der var fest og et medlem fyldte rundt.
Lige til det sidste holdt han humøret højt, selv efter et par blodpropper for 2 år siden, og heldigvis med talegaverne bibeholdt.
Han var altid af sind meget rolig og velafbalanceret.
I 60 år var han medlem af B1908 og i lige så mange år vores bedste ven og kammerat.
Jeg snakkede med en Vagn Sahl i højt humør for 2 måneder siden, hvorfor det føles helt mærkeligt ikke mere at skulle høre Vagns glade stemme.
Æret være Vagn Sahls minde.
Birger Jacobsen/B1908s Onsdagshold