Menu

Efterårets syvende nederlag: Nu spidser det til i bunden

image Nicklas Andersen og Patrick Bielefeldt scorede for otterne. Foto: Christian M. Olsen
30. oktober 2021 kl. 22:18
B 1908 tabte lørdag 3-2 til Holbæk. Patrick Bielefeldt og Nicklas Andersen scorede otternes mål.

DS-holdets trofaste fans kunne glæde sig over to flotte scoringer af Patrick Bielefeldt og Nicklas Andersen. Men da regnskabet skulle gøres op i udekampen mod Holbæk lørdag middag måtte de alligevel hænge med skuffen. For otterne fik ingen point med hjem fra det nordvestsjællandske, hvor Holbæk trak sig sejrrigt ud af kampen med 3-2.

Holbæk åbnede kampen bedst og kom foran efter 11 minutter, hvor vævre Mikkel Jensen vristede sig fri i Holbæks højre angrebsside og sparkede bolden ind i fjerneste målhjørne. En kæberyster til otterne, der havde svært ved at få spillet til at hænge sammen i det første kvarter.

Som halvlegen skred frem kom otterne langsomt frem til chancer. Benjamin Fey var lige ved at slippe igennem efter en god dribletur, men blev tacklet i sidste øjeblik. Mads Bukhave blev spillet fri, men afsluttede for svagt. Det samme gjaldt Nicklas Andersen kort efter.

Efter en god halv time havde Holbæk en stor mulighed for at komme yderligere foran, men Mads Dalby redde i fin stil forsøget fra Tarik Mourhrib. Men kort efter gik det galt for otterne. Mads Dalby Bjørn fik ikke clearet en hasarderet tilbagelægning ordentligt, og så var otter-forsvaret i ubalance. Bolden endte hos Mikkel Jensen, der med sit andet mål bragte hjemmeholdet foran 2-0.

Tre minutter før pausefløjtet driblede Simon Ruben Christoffersen godt midt i banen og blev standset ureglementeret lige uden for feltet. Patrick Bielefeldt tog sig af frisparket og sendte bolden sikkert forbi både mur og keeper og i kassen. En flot reducering lige inden pausen.

B 1908 åbnede anden halvleg bedst og var meget i boldbesiddelse. Efter et kvarter havde otterne to gode muligheder inden for et minut, men hverken Mathias Bondo Andersen eller Patrick Bielefeldt havde heldet til at udligne.

Midt i halvlegen brød jubelen løs hos hjemmeholdets fans, der troede, at det var blevet til 3-1, men målet blev ikke godkendt. Linjedommeren havde hævet flaget for offside.

Men bare fem minutter efter, skulle scoren på måltavlen skiftes. Først havde Mads Dalby Bjørn en stor redning efter et frispark. Men det efterfølgende hjørnespark endte bagest i feltet hos Tarik Mourhrib, der køligt placerede bolden i nettet til 3-1.

Otterne gav dog ikke op, og med ti minutter igen blev en bold headet videre til energiske Nicklas Andersen, der med ydersiden resolut knaldede bolden i mål. Så var kampen igen åben.

To afslutninger i slutminutterne fik indskiftede Thomas Overgaard Christiansen og Nicklas Andersen blev blokeret, og så endte det hele med en 3-2 sejr til Holbæk.

B 1908 spiller efterårets sidste kamp - en vigtig en af slagsen - på lørdag 6. november hjemme mod GVI. Der er kick off klokken 12 i Sundby Idrætspark, og forhåbentlig vil mange tilskuere bakke op om holdet.