Menu

Efter sprudlende halvleg: DS-holdet må nøjes med uafgjort

image Mads Bukhave (2) og Nicklas Andersen scorede otternes mål. Foto: Christian M. Olsen
23. oktober 2021 kl. 16:49
B 1908 spillede noget af det bedste fodbold, vi har set dette efterår i første halvleg. Alligevel måtte holdet nøjes med 3-3 mod KFUM.

Det var livligt. Det var tempofyldt. Det var chancerigt. Det var med andre ord en helt igennem fornøjelig første halvleg, da B 1908 og KFUM lørdag tørnede sammen i Danmarksserien. Otterne spillede noget af det bedste fodbold, vi har set dette efterår, og helt i front var Mads Bukhave nærmest ustoppelig. Desto større er ærgrelsen over, at det kun blev til et enkelt point, da dommerens fløjte lød for sidste gang, og regnskabet skulle gøres op.

Otterne fik en drømmestart på kampen og kom foran efter blot fem minutters spil. Axel Uzan tog en tur til baglinjen og sendte den ind foran mål, hvor Mads Bukhave ragede den til sig, vendte en halv omgang med en modspiller i ryggen og sendte bolden i mål.

Efter ti minutter havde 100-kampjubilaren Patrick Bielefeldt et godt forsøg direkte på frispark, og minuttet senere fik otterne en stor dobbeltchance, blandt andet med et hovedstødsforsøg af Joachim A. Jensen.

KFUM svarede igen med et forsøg i sidenettet fra en spids vinkel og en monster-chance til Sebastian Weber Pedersen, der afsluttede lige over mål. Men efter 19 minutter fik det galt for otterne. Mads Dalby Bjørn fik ikke ordentligt afværget et indlæg, og så dumpede bolden ned for fødderne af Thomas Dahl Heshe, der uden problemer kunne udligne til 1-1.

Bare minuttet senere havde Patrick Bielefeldt en stor chance for igen at bringe otterne foran, men han fik ikke ordentligt træf på bolden. Også Benjamin Fey og Axel Uzan kom til afslutninger inden otternes sprudlende angrebsspil for alvor brød ud i lys lue med syv minutter igen af halvlegen.

Først en lækker aflevering fra Axel Uzan op midt i banen og ind i feltet til Mads Bukhave, der lagde den til rette for Nicklas Andersen, som hamrede bolden ind til 2-1. Straks efter var Nicklas Andersen igen tæt på, men denne gang gik afslutningen ved siden af. Og kantspilleren fik endnu en stor chance efter 43 minutter efter et godt opspil af Axel Uzan og Mads Bukhave, men ved siden af.

Minuttet senere blev Patrick Bielefeldt kantet i feltet, og dommeren valgte af dømme straffespark til otterne. Det tog Axel Uzan sig af, men hans afslutning var for svar, og KFUM-keeperen reddede forsøget fra 11-meterpletten.

Men så, ganske kort efter, blev Mads Bukhave sendt afsted mod mål. Han tørrede en KFUM-forsvarer og rundede en fremragende første halvleg af med at score til 3-1.

Patrick Bielefeldt blev hyldet for 100 kampe af Bent Fischer fra bestyrelsen.

KFUM skiftede tre mand ud i pausen i forsøg for at komme tilbage i kampen, og holdet fra Emdrup kom da også fornuftigt i gang med anden halvleg. Men otterne var tæt på at bringe sig yderligere foran efter 51 minutter efter en smuk frisparkskombination. Igen var Nicklas Andersen i afslutterens rolle, men intet mål i denne omgang.

Og så var det som om, at gassen gik lidt af ballonen for hjemmeholdet, og KFUM kom mere med. Der blev spænding om kampens udfald efter 61 minutter, hvor Lukas Carl Svensson pludselig stod fri og fik reduceret til 2-3.

Otternes forsøg begrænsede sig til et par hæderlige afslutninger af Oliver Elliott Karlsen, men de hvidblusede havde svært ved at blive rigtig farlige efter pausen.

Og så med syv minutter tilbage trykkede Sebastian Weber Pedersen af langt udefra, og den flade afslutning susede i nettet. Noget af en nedtur for otterne, der ellers havde haft sejren inden for rækkevidde.

Men det endte med pointdeling, 3-3, i en underholdende kamp. Men otterne skal til at vinde nogle fodboldkampe - ellers bliver dansen om nedrykningsstregen alt for spændende i foråret. På lørdag kl. 12 spiller DS-holdet ude mod Holbæk