image Mads Bukhave scorede otternes mål
Christian M. Olsen
19. november 2022 kl. 17:26
Mads Bukhave reducerede for B 1908, der tabte 1-3 hjemme til Holbæk

Efter tre kampe i træk uden nederlag stod B 1908 lørdag over for en vanskelig opgave i efterårets sidste hjemmekamp. Gæsterne fra Holbæk er en del af den hæsblæsende oprykningsstrid, og havde brug for alle tre point for at holde trit med Brønshøj og Karlslunde. Omvendt havde otterne også point i søgelyset for at hægte sig på midterfeltet i rækken.

Der var blot spillet 25 sekunder, da nordvestsjællænderne fik kampens første chance efter et boldtab. Mads Dalby klarede dog forsøget med en af sine mange redninger, der gjorde ham til hjemmeholdets bedste spiller med 15 stemmer, kåret af holdkammeraterne.

Efter fem minutter fik otternes Mads Bukhave en god mulighed på et indlæg fra Oliver Elliott Karlsen, men hans hovedstød gik forbi mål.

Der stod Holbæk på det meste i første halvleg, hvor gæsterne lagde et tungt pres på otterne. Det medførte mange - og også store - chancer, men en storspillende Mads Dalby Bjørn vogtede varsomt målet, og Holbæk-offensiven stod også selv for nogle ordentlige afbrændere.

Efter små 40 minutter gik den ikke længere for otterne, der på dette tidspunkt godt kunne have været bagud med et par mål. Et indlæg fra Holbæks venstre angrebsside blev slået ind i feltet, hvor anfører Malte Sjørslev stod fuldstændig umarkeret og uden problemer kunne heade gæsterne foran. Og knapt var bolden givet op, før Holbæk igen havde scoret. Jannik Skov Hansen fik alt for meget plads på midten af banen, og så kunne han afslutte udefra helt oppe i målhjørnet til 2-0.

B 1908 var lige ved at reducere kort inden pausen, hvor David Chernet var med fremme i en frisparkssituation, men hans afslutning blev lige akkurat afværget til hjørnespark. Det blev sparket ind til Mads Bukhave, der headede lige forbi mål.

Lige ved igen

Lige ved var det også kort inde i anden halvleg, hvor Mads Bukhave trykkede af udefra. Bolden smuttede mellem Holbæk-keeper Mikkel Willumsens handsker, men han nåede tilbage og fik fanget bolden, inden den sneg sig over stregen.

Og i stedet for at reducere, måtte otterne indkassere kampens tredje scoring efter 54 minutter. I første omgang havde Mads Dalby Bjørn ellers en strålende redning, men han fik ikke hjælp af forsvaret til at cleare riposten, og så scorede Magnus Døj til 3-0.

Her var der en overhængende risiko for, at otterne reelt ville blive kørt over af det stærke Holbæk-mandskab, men det lykkedes hjemmeholdet at få lukket af bagude, og langsomt arbejdede otterne sig mere ind i kampen.

Midt i halvlegen fik B 1908 frispark lidt uden for straffesparksfeltet. Bolden havnede inde i feltet hos Mads Bukhave, der fik den sidste fod på bolden og sendte den over stregen til reducering til 1-3.

Et par chancer i begge ender - herunder én i mega-klassen til Holbæk - endte uden mål, og så sluttede det med en sejr på 3-1 til Holbæk.

B 1908 spiller efterårets sidste kamp lørdag 26. november kl. 14 på udebane mod topholdet Brønshøj.