Menu

DS-holdet tabte hektisk kamp: Dyrt nederlag i bundstriden

image Patrick Bielefeldt scorede en enkelt gang, men skulle han være noteret for to mål?
28. april 2022 kl. 21:43
Patrick Bielefeldt scorede otternes mål, da Køge Nord FC sejrede 2-1 i Sundby Idrætspark

Efter sidste fredags fremragende 4-0 sejr ude over Ringsted, skulle B 1908 torsdag aften forsøge at tage endnu et skridt væk fra bundregionen i Danmarksserien, hvor det lige nu ser ud til, at tre hold rykker ned i de lokale rækker.

Lad det være sagt med det samme: Det lykkedes ikke. I en til tider hektisk og knap så velspillet fodboldkamp, kunne Køge Nord FC tage hjem med alle tre point.

I de seneste tre kampe har B 1908 åbnet kampen med en hurtig scoring. Denne aften var det modstanderne, der kom hurtigt foran. En fejlaflevering i forsvaret serverede chancen for Køge Nord FC, og til sidst var det Emil Andersen, der med en flad afslutning uden for Mads Dalby Bjørns rækkevidde bragte sit hold foran 1-0.

Efter 18 minutter fik otterne deres første mulighed efter et godt rush af Patrick Bielefeldt i venstre side. Inde foran var først Julius Hamburger-Toft og siden Shimal Ado over bolden, men chancen løb ud i sandet.

Efter en lille halv time fik Oliver Elliott Karlsen en stor chance i et angreb, han selv havde indledt med en energisk generobring, men Oliver afsluttede over mål på Shimal Ados indlæg.

Køge Nord FC havde også en del chancer i første halvleg. Fem minutter før pausefløjtet fik de bolden i mål fra tæt hold, men scoringen blev underkendt for offside. Kort efter havde Simon Sinkjær en god chance, men forsøget blev reddet af Køge Nord-keeperen ind på stolpen og til hjørne. 0-1 ved pausen.

Mål eller ej?
Fem minutter inde i anden halvleg havde Køge Nord FC en afslutning på overliggeren direkte på frispark, og minuttet efter kom kampens helt store dramatiske højdepunkt, der gav anledning til store protester fra otterne og massive buh-råb fra tilskuerpladserne.

I en omstilling endte bolden hos Patrick Bielefeldt, der afsluttede hårdt på undersiden af overliggeren. Bolden sprang ned og ud i spil igen, men var den over stregen? Ja, klart, mente hjemmeholdets spillere og fans. Nej, mente linjedommeren, og jubelen måtte udeblive i denne omgang.

Men fire minutter senere var der noget at juble over. Simon Sinkjær blev spillet fri i højre side og han havde god tid til at lægge en præcis aflevering til Patrick Bielefeldt, der denne gang - uden tvivl - sendte bolden i mål til 1-1.

Det tændte for alvor troen på en sejr hos hjemmeholdet, men det varede kort. For bare tre minutter senere kom Køge Nord FC igen foran efter en situation, hvor B 1908-forsvaret så lige lovlig passivt ud. Cömert Aga Öcal var målscoreren.

Patrick Bielefeldt fik efter 70 minutter en stor chance for at udligne igen, men hans afslutning fra tæt hold med hovedet endte lige på Køge Nord-keeperen, der kunne forhindre scoringen.

Med et kvarter igen blev B 1908 reduceret til ti mand, da Simon Ruben Christoffersen så gult for anden gang, og så var det op ad bakke for hjemmeholdet, der i slutfasen havde svært ved at mobilisere det nødvendige pres for udligningen.

I overtiden havde Køge Nord FC to store chancer for at cementere sejren, men et heroisk tilbageløb af Shimal Ado og en eminent dobbeltredning af Mads Dalby Bjørn afværgede yderligere scoringer til gæsterne.

Men det blev til et nederlag for otterne, der for tredje gang i denne sæson tabte til Køge Nord FC. Næste udfordringer KFUM på udebane lørdag 7. maj kl. 12.00.