DS-holdet kæmper sig til sejr i målrig kamp

image Mikkel Knudstrup og August Rosenmeier (2) scorede otternes mål.
Christian M. Olsen
26. marts 2024 kl. 22:03
B 1908 vandt 3-2 over et stærkt hold fra Hørsholm-Usserød og fik dermed tre særdeles vigtige point i Danmarksserien.

B 1908 tog tirsdag aften imod Hørsholm-Usserød på hjemmebane i Sundby Idrætspark til en nervepirrende kamp i Danmarksserien, pulje 2. Otterne, der var uden karantæneramte Benjamin Fey og skadede Nicklas Andersen, havde en hård udfordring foran sig, da de stod overfor rækkens mest formstærke og mest scorende hold.

Det var Hørsholm-Usserød, der åbnede bedst og pressede B 1908-forsvaret med stor energi. Allerede i første minut fik gæsterne deres første chance, og i starten af kampen var det Hørsholm, der dikterede spillet med hurtige angreb, der flere gange voldte otterne problemer.

I det 26. minut kom den første scoring, da B 1908 mistede bolden midt på banen, hvilket tillod Hørsholm at kontraløbe og score. Sofus Søndergaard satte bolden i nettet og bragte gæsterne foran.

Men otterne lod sig ikke slå ud og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 33. minut lykkedes det August Rosenmeier at udligne med et flot hovedstød efter en omgang pinball i Hørsholm-feltet. Otterne fik herefter taget på kampen og fik vendt tingene fuldstændig på hovedet.

I det 38. minut kom otterne foran, da August Rosenmeier snittede et frispark fra Mikkel Knudstrup i mål. Kort efter havde B 1908 en megachance, da Gustav Vind fik bolden efter et flot angreb i venstre side, der involverede godt samspil mellem Patrick Bielefeldt og Mathias Bondo, men desværre sparkede han bolden over mål.

Kort før pausen blev B 1908 tildelt et straffespark begået mod anfører Patrick Bielefeldt, som Mikkel Knudstrup sikkert omsatte, hvilket sendte hjemmeholdet i en 3-1 føring ved pausen.

Anden halvleg startede med et aggressivt pres fra Hørsholm, der desperat forsøgte at komme tilbage i kampen. Otterne måtte kæmpe hårdt i forsvaret, og flere gange blev de reddet af målmand Kevin Cederkrantz, der leverede flere fremragende redninger. Keeperen blev efter kampen kåret som otternes bedste af holdkammeraterne med otte stemmer.

I det 75. minut lykkedes det Hørsholm at reducere til 3-2 ved Khalid Al-Ali, men otterne holdt stand trods flere farlige forsøg fra gæsterne. Kampen endte 3-2 til B 1908, der kunne fejre en vigtig sejr over et stærkt modstanderhold.

B 1908 spiller igen 2. påskedag, mandag 1. april kl. 14 på udebane mod Ledøje-Smørum.