Menu

DS-holdet i vanvittig vigtig sejr over KFUM

image Simon Sinkjær og Patrick Bielefeldt scorede målene, da KFUM blev besejret 2-1.
07. maj 2022 kl. 16:00
Simon Sinkjær og Patrick Bielefeldt scorede målene, da KFUM blev besejret 2-1.

Lørdag eftermiddag tog B 1908 tre særdeles vigtige point i den intensiverede bundstrid i Danmarksseriens pulje 2, da KFUM på eget græs blev besejret 2-1.

B 1908 fik en god start på kampen, og allerede efter tre minutter fik Patrick Bielefeldt kampens første chance, men forsøget blev blokeret i KFUM-forsvaret. KFUM havde en kraftig vind i ryggen, og som halvlegen skred frem overtog de mere af spillet, dog uden at komme til de helt store chancer. Farligst var KFUM'erne på dødboldsituationer, men kun en enkelt gang blev Mads Dalby Bjørn testet for alvor i første halvleg. Den duel vandt B 1908-keeperen.

Midt i halvlegen havde otterne en triple-chance til først Simon Sinkjær, så Shimal Ado og til sidst Patrick Bielefeldt, der måtte se sit forsøg klaret til hjørnespark. Syv minutter før pausefløjtet var Patrick Bielefeldt igen på færde. I et storartet 1-2-spil med Julius Hamburger-Toft kom topscoreren alene igennem, men KFUM-keeperen reddede, og så endte første halvleg uden scoringer.

Sinkjær på straffe
Otterne trykkede godt på fra anden halvlegs start, men for ofte blev spillet lidt for hektisk, og spillerne skulle bruge tid på at vænne sig til nu at have den kraftige vind i ryggen. KFUM'erne var farlige på kontraforsøg, og efter 58 ramte hjemmeholdet stolpen i en flad afslutning.

Kort efter var den gal i den anden ende. Bolden blev spillet dybt til Julius Hamburger-Toft, og KFUM-målmanden Kasper Andreassen Sort dykkede ned for at afværge, men begik ifølge dommeren straffespark i situationen. Simon Sinkjær, der brændte otternes seneste straffespark mod Tårnby FF, blev sat til at sparke, og denne gang var han helt sikkert, da han køligt udplacerede målmanden til føring 1-0.

Otterne havde herefter godt styr på defensiven, selv om KFUM trykkede mere på. Det skabte kontramuligheder den anden vej. Også i sidste minut af den ordinære spilletid, hvor en lang bold splittede KFUM-forsvaret. Simon Sinkjær kom alene igennem og havde god tid og med et køligt overblik spillede han Patrick Bielefeldt helt fri, og han gjorde det koldblodigt til 2-0.

Så troede otterne, at kampen var afgjort, men bare minuttet senere sendte KFUM en bold ind i feltet, hvor Mads Dalby Bjørn i B 1908-målet lavede et regulært - og sjældent - drop. Han fik ikke fat i indlægget og tabte bolden ned foran Asbjørn Wulff Helge, der kunne reducere til 1-2.

To ekstra nervepirrende minutter blev det til, men otterne holdt stand og vandt 2-1. En uhyre vigtig sejr i bunden af rækken, hvor alt tyder på, at tre hold rykker ud. Otterne ligger fortsat lige over stregen a point med GVI under stregen. B 1908 spiller næste kamp på lørdag 14. maj kl. 12 hjemme i Sundby Idrætspark mod formstærke Holbæk.