Menu

DS-holdet i problemer: Klart nederlag til Greve

image Patrick Bielefeldt blev efter kampen kåret som otternes man-of-the-match med 11 stemmer.
02. oktober 2022 kl. 11:00
B 1908 tabte lørdag 3-0 til Greve og ligger fortsat sidst i Danmarksseriens pulje 1

B 1908 skulle lørdag forsøge at rejse sig efter sidste weekends bitre overtidsnederlag til Brønshøj. Modstanderen var Greve, som otterne også mødte i efterårets første kamp.

Her bragte Greve sig hurtigt foran, og historien gentog sig lørdag i Sundby Idrætspark. For efter bare fem minutter var gæsterne foran 1-0. Anton Barlach var målscoreren efter en dribletur i feltet. Forinden havde Julius Hamburger-Toft haft en god mulighed, men den flade afslutning på Benjamin Feys assist blev reddet af keeperen.

Den hurtige Greve-scoring slog hjemmeholdet ud af kurs, og første halvleg var vel noget nær det dårligste, holdet har spillet i dette efterår. Alt for mange ellers nemme afleveringer havnede hos modstanderne, og opspillet savnede ideer og bevægelse.

Greve kom foran 2-0 efter tyve minutter efter en fejl i B 1908-forsvaret. Lasse Rau-Højer opsnappede bolden og via en B 1908-fod gik bolden i mål bag Mads Dalby Bjørn. Minuttet senere havde Benjamin Fey en mulighed for en hurtig reducering, men hans hovedstød endte i sidenettet.

Det kunne været blevet 3-0 kort efter, men Lasse Rau-Højers forsøg på at lobbe bolden over Mads Dalby Bjørn, hoppede B 1908-keeperen ikke på. Senere i halvlegen fik Greve bolden i mål endnu en gang, men linjedommeren havde forinden markeret for offside.

Comeback til Bukhave
B 1908 foretog to udskiftninger i pausen og indledte anden halvleg langt bedre end første. Pludselig lykkedes det at spille gennem Greves ellers stærke defensiv med gode kombinationer på midtbanen i stedet for første halvlegs mange lange afleveringer, der sjældent førte til noget.

Shimal Ado og Nicklas Andersen havde gode muligheder i halvlegens begyndelse, men afslutningerne sad ikke inden for målrammen.

Otterne satsede offensivt midt i halvlegen med indskiftning af Simon Sinkjær og comeback til Mads Bukhave. Sidstnævnte var tæt på allerede efter et minut på banen efter en fik aflevering fra Shimal Ado, men Bukhave fik ikke ordentligt træf på afslutningen.

Greve havde også deres muligheder, og efter 77 minutters spil blev det 3-0 til gæsterne i en situation, hvor det ikke lykkedes for otternes defensiv at få afværget. Jonas Stabell var målscoreren. 0-3 blev også kampens slutfacit.

B 1908 har nu spillet 10 kampe uden at vinde og ligger sidst i Danmarksserien. Næste forsøg er på lørdag kl. 13 på udebane mod Gørslev.