Menu

DS-holdet i gang igen: Stærkt comeback efter katastrofestart

image Simon Sinkjær, David Chernet og Shimal Ado scorede i otternes åbningskamp.
06. august 2022 kl. 22:57
B 1908 åbnede Danmarksserien, pulje 1 med at spille 3-3 ude mod Greve. David Chernet, Simon Sinkjær og Shimal Ado kom på måltavlen.

Danmarksserien er i gang igen. Lørdag åbnede B 1908 sæsonen med en udekamp i Greve, hvor mange otterfans var mødt op for at overvære sæsonstarten.

De måtte sande, at otterne fik en noget nær katastrofal start på kampen. Da kampuret havde rundet syv minutter, var Greve foran 2-0. Begge gange var målscoreren Anton Barlach, og begge gange blev otternes forsvar optrevlet af hurtige løb i dybden.

Det lykkedes B 1908 at få sat en stopper for hjemmeholdets offensiv, og langsomt arbejdede otterne sig ind i kampen, dog uden at skabe chancer.

Efter en lille halv time fik otterne hjørnespark, og inde foran mål fik David Chernet headet bolden mod mål. Den blev reddet, men August Rosenmeier fulgte op og sendte bolden i mål. Allerede i første omgang havde bolden dog været over streget, så David Chernet blev noteret for reduceringsmålet.

To minutter før pausefløjtet indledte August Rosenmeier et godt angreb i otternes venstre side. Nicklas Andersen blev sendt til baglinjen og lagde bolden præcist tilbage til Simon Sinkjær, der sikkert kunne udligne til 2-2. Et flot mål og et stærkt comeback af otterne, der gik til pausen med masser af optimisme.

Ny skæv start
Men anden halvleg startede næsten lige så mareridtsagtigt som første. Efter bare fire minutter var Greve på færde igen. I første omgang reddede David Chernet et forsøg på stregen, men riposten sendte Mathias Johansson i mål. Og så var det igen op ad bakke for otterne.

B 1908 havde mere spil efter pausen, men formåede ikke for alvor at skabe de store chancer. Et par blev det dog til: Julius Hamburger-Toft havde en god mulighed, men kunne ikke komme ordentligt på skudhold. Og Nicklas Andersen havde en afslutning efter et frispark, men bolden røg langt over mål.

Et par udskiftninger og et par rokader på positionerne gav ny optimisme, og med ti minutter igen kom udligningen. Indskiftede Oliver Elliott Karlsen spillede Shimal Ado fri i dybden, og han sendte bolden over keeperen, og via undersiden af overliggeren dumpede den ind over stregen. 3-3.

Greve pressede på mod slutningen, men B 1908's forsvaret spillede sig gevaldigt op og holdt hjemmeholdet fra yderligere scoringer. Dermed endte det med en pointdeling, og otterne kunne tage fra kampen med høj moral efter at være kommet igen to gange i kampen.

På lørdag 13. august kl. 12 spiller B 1908 sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen er et nyt bekendtskab, oprykkerne fra Gørslev IF, der åbnede sæsonen med en sejr på 2-0 over GVI.