Menu

DS-holdet har målproblemer: 0-0 for anden kamp i træk

image Mads Dalby Bjørn holdt buret rent for anden kamp i træk. Foto: Christian M. Olsen
21. august 2021 kl. 16:41
Heller ikke i årets tredje kamp i Danmarksserien lykkedes det B 1908 at score. Udekampen mod KFUM endte 0-0.

Tirsdag aften fik B 1908 sæsonens første point efter 0-0 ude mod Ringsted. Lørdag eftermiddag skulle DS-holdet så forsøge at erobre sæsonens første sejr - på udebane mod KFUM.

Men lad det være sagt med det samme: Det lykkedes ikke. For tredje kamp i streg måtte B 1908 nemlig forlade banen uden at score. Chancer var der ellers nok af, og nogle af dem endda ret store.

På den positive side skal det med, at Mads Dalby Bjørn for anden kamp i træk holdt buret rent, og at otterne dominerede store dele af kampen og i lange stræk spillede en god omgang fodbold. Men der var lige det med målene ...

Uden at have de nøjagtige tal er der ingen tvivl om, at otterne vandt skudstatistikken i første halvleg betydeligt. Francis Mendy åbnede striben af afslutninger efter fem minutter, og i løbet af halvlegen havde også Patrick Bielefeldt, Albert Meinert Buhl og Gustav Vind afslutninger, der kunne have bragt udeholdet foran. Men ofte manglede der saft og kraft i afslutningerne.

Og så havde KFUM en særdeles velspillende keeper i Kasper Andreassen Sort, der leverede kampens største redning i halvlegens allersidste sekunder, da han fik verfet David Chernets glimrende hovedstød til hjørnespark

Bolden ville ikke ind
Otterne åbnede også anden halvleg bedst, hvor Patrick Bielefeldt og indskiftede Mads Bukhave havde gode muligheder, men ind ville bolden ikke.

Sådan fortsatte det halvlegen ud, selv om der mod slutningen blev lidt længere mellem otternes forsøg. Og så skal det med, at KFUM også fik tilspillet sig et par chancer efter pausen. Den største efter 80 minutter, hvor et hovedstød efter frispark gik lige forbi mål.

B 1908 var det bedste af de to hold, men det afspejlede sig ikke i slutresultatet, for det endte som det begyndte - 0-0.

Næste gang DS-holdet skal forsøge at komme på måltavlen er på lørdag 28. august kl. 12.00 på hjemmebane i Sundby Idrætspark mod Holbæk.