Menu

Den store forløsning: Bragende flot sejr over LSF

image De fire glade målscorere: August Rosenmeier, Nicklas Andersen, Shimal Ado og Patrick Bielefeldt. Foto: Flemming Olsen
11. september 2021 kl. 17:36
Endelig. I sjette forsøg lykkedes B 1908 at tage alle tre point i Danmarksserien. LSF blev besejret 4-1 efter en stor indsats af otterne.

Efter fem kampe uden sejr var sjette gang lykkens gang. B 1908 vandt lørdag 4-1 over LSF efter en flot, flot indsats og tog dermed skridtet væk fra den kedelige sidsteplads i rækken.

Otterne kom foran efter godt en halv time. Det var egentlig LSF, der havde et hjørnespark, men det blev solidt clearet i forsvaret, og så gik det ellers stærkt den anden vej. Sprudlende Axel Uzan slog en smuk bold til Patrick Bielefeldt, der køligt bevarede overblikket og udplacerede LSF-keeperen til 1-0.

Og blot nogle minutter senere var otterne på færde igen. Denne gang var det Simon Sinkjær, der fandt Shimal Ado lige akkurat på den rigtige side af offsidegrænsen, og den hurtige kantspiller kunne score for anden kamp i træk til 2-0, der også var stillingen ved pausen.

LSF bragte spænding ind i kampen igen et lille kvarter inde i anden halvleg, hvor topscorer Frederik Oliver Jørgensen scorede efter et hjørnespark. Men hjemmeholdet bevarede roen og afværgede, at gæsterne fra Ledøje-Smørum kom helt med igen.

I stedet lukkede og slukkede B 1908 kampen med to scoringer inden for tre minutter. Først var det indskiftede August Rosenmeier, der headede et hjørnespark i netmaskerne til 3-1. Og kort efter var det ligeledes indskiftede Nicklas Andersen, der kunne slå sejren fast med scoring til 4-1 efter fremragende forarbejde af Oliver Elliott Karlsen.

En herlig sejr i en kamp, hvor otterne spillede rigtig fin bold. Forhåbentlig kan holdet ride videre på bølgen, når turen på lørdag går til Skovshoved, der tager imod klokken 12.