Menu

Chance på chance blev brændt: Ingen point i premierekampen

image Det lykkedes ikke for B 1908 at score i kampen mod Køge Nord. Foto: Christian M. Olsen
13. august 2021 kl. 22:10
DS-holdet tabte fredag aften sæsonens første kamp. Trods mange store chancer blev det til et nederlag på 2-0 til Køge Nord FC.

Efter sidste lørdags dramatiske afblæsning af kampen mod Ringsted, skulle DS-holdet fredag aften forsøge at tage en premieresejr mod Køge Nord FC. Trænerteamet måtte på grund af skader se bort fra både Simon Sinkjær og Mads Bukhave.

Derfor var Shimal Ado udset til at være skarpretteren i front, og den lynhurtige angriber kunne have triumferet allerede efter ti sekunder. En lang bold frem slap igennem til Patrick Bielefeldt, der sendte den ind til Shimal Ado, som lige akkurat ikke fik træf på bolden.

Kort efter havde Patrick Bielefeldt en hovedstødschance, og efter blot tre minutter fik Shimal Ado endnu en mulighed, da han blev sendt alene mod mål på en god aflevering af Jesper Riis, men Køge Nord-keeperen parerede den store chance. En hæsblæsende start af hjemmeholdet, som burde have resulteret i et hurtigt føringsmål, men sådan gik det ikke.

Efter ni minutter var Køge Nord igennem til deres første chance, men Mads Dalby Bjørn parerede smukt i B 1908-målet. Men efter et kvarter gik det galt for otterne. Fra kort afstand blev bolden skudt op på hånden af David Chernet i feltet, og dommeren pegede på pletten. Mads Dalby Bjørn reddede i første omgang straffesparket fra den tidligere B 1908-spiller Jeppe Haugaard Nielsen, men Haugaard kunne score på returen.

Efter en lille halv time blev det 2-0 til gæsterne, der især var farlige på omstillinger, og det var også en hurtig omstilling, hvor B 1908-forsvaret slet ikke kom ordentligt på plads, der førte til scoringen sat ind af Lasse Skovsager Pedersen. 2-0 var også stillingen ved pausen.

Store chancer
Otterne åbnede anden halvleg bedst, og Gustav Vind Rasmussen havde et par gode muligheder, men den afgørende kvalitet i afslutningen manglede. Det var også tilfældet efter 72 minutter, hvor et angreb i venstre side, anført af Benjamin Fey, endte med et indlæg til Shimal Ado på bageste stolpe, men uheldigvis fik angriberen ekspederet bolden over mål.

Efter 79 minutter fik otterne endelig bolden i mål efter et frispark, hvor Albert Meinert Buhl fik sidste fod på bolden. Men, men, men ... linjedommeren havde hævet flaget, og målet blev underkendt for offside.

Og tættere på kom B 1908 ikke. Så det endte med et nederlag på 2-0. DS-holdet spiller igen på tirsdag 17. august kl. 19, hvor den afbrudte kamp fra første runde bliver genoptaget.