Menu

Anføreren hædret for 100 kampe: Ingen sejr i jubilæumsgave

image Anfører David Chernet fik blomster og krus for 100 kampe - her flankeret af holdleder Christian Brozek og formand Jens Henrik Jensen.
28. august 2021 kl. 14:46
Anfører David Chernet blev hædret for 100 spillede kampe inden 1-3 nederlaget til Holbæk

Inden lørdagens DS-kamp mod Holbæk blev anfører David Chernet hædret med blomster og et B 1908-krus for at have rundet 100 kampe på B 1908's 1. herresenior. Og den bundsolide forsvarsspiller skulle vise sig at komme i centrum i kampen, hvor B 1908 skulle forsøge at tage sæsonens første sejr.

I efterårets første tre kampe er B 1908 gået fra banen uden at score, men det blev der hurtigt lavet om på mod Holbæk. For efter blot fire minutter fik otterne en drømmepark på kampen, da et hovedstød efter et hjørnespark blev omsat til mål. Målscorer: Såmænd David Chernet.

Holbæk, der er nedrykkere i rækken, fik hurtigt arbejdet sig tilbage i kampen, og de velspillende nordvestsjællændere satte sig på spillet. Otterne havde svært ved at etablere det opbyggende spil. Til gengæld var Holbæk meget direkte i deres spil og fik tilspillet sig en del chancer, hvor otterne måtte ofre sig for at forhindre en scoring. Blandt andet kastede David Chernet efter 26 minutter ned i en reel hockey-blokering i feltet.

Men efter en halv times spil gik den ikke længere. Marcus Stoltenberg udlignede for gæsterne efter et angreb, hvor holbækkernes hurtige boldomgang rykkede otternes forsvar fra hinanden. 1-1 var også stillingen ved pausen.

Uheldigt selvmål
Syv minutter inde i anden halvleg kom Holbæk foran. Efter en bolderobring i otternes venstre forsvarsside blev bolden sendt ind foran mål, hvor David Chernet var så uheldig at score i eget net.

På det tidspunkt sad Holbæk tungt på kampen, og det var svært at se, hvordan det skulle lykkes otterne at komme tilbage. Men midt i halvlegen ændrede kampbilledet sig en smule, og pludselig var otterne igen på færde på Hobæks banehalvdel.

Tyve minutter før tid fik indskiftede Kristian Drejer Larsen en stor mulighed for at udligne, da han blev spillet fri af Patrick Bielefeldt. Han rundede keeperen, men kom for langt ud i siden og den efterfølgende afslutning gik forbi mål.

Så to Holbæk over igen, og de blå producerede en stribe chancer, men Mads Dalby Bjørn i målet tog godt fra. Efter 83 minutter var han dog prisgivet, da Holbæk endnu en gang splittede forsvaret ad. Og så var det ingen sag for Tarik Mourhrib at gøre det til 3-1.

Et langskud fra Simon Sinkjær og en dobbeltchance til Kristian Drejer Larsen og Simon Sinkjær i slutfasen kunne have fortjent bedre skæbner, men det endte med et nederlag på 1-3. Næste opgave for DS-holdet er på søndag 4. september kl. 12.00 på udebane mod GVI.

Simon Ruben Christoffersen, B 1908 (74)
B 1908's hold: Mads Dalby Bjørn, Simon Ruben Christoffersen, Albert Meinert Buhl, David Chernet, Jesper Riis, Wilson Henningsen (Shimal Ado, 46), Benjamin Fey, Patrick Bielefeldt, Gustav Vind Rasmussen (Francis Mendy, 78), Simon Sinkjær, Mads Bukhave (Kristian Drejer Larsen, 60)
Dommer: Iman Huseen Umar
Tilskuere: 117 i Sundby Idrætspark

Tak til bolddrengene til kampen, som var forrest fra venstre: Nicklas, Frederik, Mati og Calle og bagest fra venstre: Jonas og Hakim