Menu

3-1 sejr over GVI efter stærkt comeback

image Mikkel Knudstrup, Shimal Ado og Patrick Bielefeldt stod for otternes mål i 3-1 sejren over GVI.
Christian M. Olsen
19. maj 2023 kl. 23:21
DS-holdet fortsætter sejrskursen og vandt fredag aften 3-1 over GVI.

B 1908 hentede fredag aften forårets syvende sejr, da GVI på eget kunstgræs blev besejret 3-1. Men længe så det ikke ud som om, at otterne skulle have point med fra Nymosen.

GVI, der kæmper en indædt kamp i bunden af rækken for at undgå nedrykning, fik en drømmestart på opgøret, da Marko Kuburovic bragte hjemmeholdet foran allerede efter to minutters spil på et mål, der må kandidere til årets bedste i Vangede. Der var ikke at at gøre for otterne, end at lette på hatten for det fremragende langskud, der var uden for Mads Dalby Bjørns rækkevidde.

Otterne havde svært ved at få spillet til at fungere i første halvleg, hvor GVI flere gange havde held til at kombinere sig igennem otternes ellers så velorganiserede forsvar. Efter et kvarter lykkedes det igen, dog med god hjælp fra otterne, og David Chernet måtte gå ned i en satset tackling, der blev takseret til straffespark. Her viste Mads Dalby Bjørn høj klasse med en redning på det ellers yderlige spark fra Matin Corleone.

Kort efter havde otterne deres største chance i første halvleg. Mathias Bondo Andersen brød godt igennem i højre side og lagde en perfekt aflevering til bageste stolpe. Nicklas Andersen, tilbagevendt efter en længere pause, fik afsluttet, men GVI-keeperen parerede, og riposten fik Shimal sendt et godt stykke over mål.

Et par løse muligheder til begge hold var, hvad tilskuerne ellers fik serveret i første halvleg, der endte med en 1-0 føring til hjemmeholdet.

Stort comeback efter pausen
B 1908 kom sløjt ud til anden halvleg, hvor GVI havde to gode muligheder for at bringe sig yderligere foran med Frederik Olsens afslutning lige forbi mål som den største. Men otterne slap med skrækken og fik langsomt arbejdet sig bedre ind i kampen.

Efter et kvarter kastede Mikkel Knudstrup et langt indkast ind i feltet. Efter lidt pingpong endte bolden hos indskiftede Patrick Bielefeldt, der med en flad afslutning fik udlignet til 1-1.

Udligningen og et par udskiftninger gav mere power til de orangeklædte ottere, der øjnede muligheden for en sejr. Efter 69 minutter startede en herretackling midt på banen af Magnus Langhorn en B 1908-kontra, hvor Shimal Ado til sidste endte med tackle sig igennem og score til 2-1.

Blot fem minutter senere blev det også 3-1 efter en periode, hvor otterne lagde et tungt tryk på GVI-forsvaret. Pludselig var Mikkel Knudstrup fri lidt uden for feltet i venstre side, og han fik rigelig tid til - nærmest fra stående position - at lægge bolde præcist over GVI's keeper og ind i kassen. En lille perle fra Knudstrup.

Mere blev det ikke til. B 1908 vandt 3-1 og sikrede sig 99,9 procent sikkert endnu en sæson i Danmarksserien. Det er kun ude i den alleryderste teori, at det kan kikse, og DS-billetten til næste sæson kan blive endegyldigt indløst lørdag, hvis Herstedøster sætter point til i deres kamp mod Greve.

B 1908 skal forsøge at fortsætte sejrsstimen lørdag 27. maj kl. 12 hjemme mod Roskilde KFUM.