Menu

2 Meget flotte Resultater fra vores Pigerækker

image
Ole Hansen
05. november 2023 kl. 16:47

Selv om vi har mange dygtige Ungdomshold  i klubben og alle formår at gøre en flot figur, så må vi tage hatten af for ikke bare et, men hele 2 af vores super dygtige Pigehold.

 

Først kan vi med stolthed berette om at U13 pigerne formår at vinde Mesterrækken med god afstand.

8 flotte sejre og 2 tabte og en målscore på 30-14, hvor Pixie virkelig havde gang i målstøvlerne, som den ene af de mange målscorer.

Martin Kiil og teamet bag har virkelig fået skruet godt på de nye kommende talenter og fået banket et godt og solid hold op som har rykket sig meget langt. 

De bliver virkelig spændende at se i fremtiden. 

Ud over dette flotte resultat og placering, tilføjede de lige et ekstra flot islæt med at vinde over greve, i en sjællandsmesterskab kamp. Kæmpe Tillykke til årgangen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så gælder det U14 pigerne. Her kan man tale om et godt fodbold eventyr. 

U14 pigerne blev rykket op i Liga 2 til efteråret turnering. Og tror både årgangen og folk omkring er overrasket over deres præstration.

Langt over forventning har pigerne under ledelse af Jimmi Taube og Frederik Folmann i spidsen formået at vinde Liga 2, Ubesejret går de igennem og har vist fornemt spil i mange kampe. Vilje og styrke selv når kampene var svære, formået de at komme stærk tilbage.

6 sejre og 4 uafgjort sikrede de 22 point som nappede 1 pladsen, 4 mere end nummer 2 i rækken, og så med en målscore på hele 42-14

Jo der er virkelig blevet sat kasser ind på kontoen.  

 

Som klub er det dejligt at se hvor dygtigt vores mange piger gør det, og hvor stor tilslutning der er kommet.  Hvor klubbens pigerækker er efterhånden blevet meget populære.

 

 

 

Hvis du også har lyst til at hylde dem, så vil holdene blive hyldet på Lørdag d. 11 i pausen i hjemmebane kampen for 1 senior herrerne kl. 12 på stadion.

Kom og vær med.  Der er som altid gratis entre til medlemmer af klubben og forældre og bedsteforældre.

 

Her er lidt fra årgangene

U13 PIGENE EFTER SEJREN OVER GREVE

 

U14 PIGERNE EFTER SIDSTE KAMP MOD BAGSVÆRD

 

 


Luk