Stærk første halvleg sikrer tre point i Herlev

image Benjamin Fey har scoret til 2-0 på straffespark
Christian M. Olsen
27. april 2024 kl. 23:33
B 1908 vandt for anden kamp i træk, da Herlev blev besejret 3-1 i Kvalifikationsspillet.

Efter sidste weekends sejr over Roskilde KFUM skulle B 1908 lørdag forsøge at følge op på den gode start i Danmarksseriens nedrykningsspil på udebane mod Herlev.

Otterne stod over for en udfordring, da Kasper Wibholm Henriksen, Shimal Ado og Mathias Bondo Andersen var ude med karantæne, og desuden var Mikkel Knudstrup ude af kampen på grund af en skade.

De 11 udvalgte spillere leverede en stærk præstation i første halvleg, hvor de kombinerede godt offensivt og holdt en stærk defensiv, der nægtede Herlev store chancer.

Allerede efter 11 minutters spil kom B 1908 foran. Benjamin Fey sparkede et frispark ind i feltet, og efter en blokering i Herlev-forsvaret opsnappede Gustav Vind Rasmussen riposten og scorede.

Efter 25 minutter fik B 1908 et hjørnespark, og Claes Grube Jensen snittede bolden mod mål, hvor en Herlev-spiller tog hånden til hjælp. Det resulterede i et rødt kort og et straffespark, som Benjamin Fey omsatte til mål.

B 1908 udnyttede overtallet effektivt, og kort før pausen havde de en stor chance ved Patrick Bielefeldt efter en fremragende assist af Lasse Linnemann, men desværre headede han bolden lige på Herlevs målmand.

I første halvlegs overtid var otterne på færde igen. Efter et godt angreb fik Herlevs målmand bokset bolden lige over til Nicklas Andersen, der var med igen efter en skade, og han huggede bolden i netmaskerne til en pauseføring på 3-0.

Otterne havde flere muligheder for at lukke kampen i begyndelsen af anden halvleg, hvor både Benjamin Fey og Max Winther havde gode muligheder. Sidstnævnte blev kåret som sit holds bedste af holdkammeraterne med ti stemmer.

Anden halvleg var ikke lige så flydende som første halvleg, og B 1908's defensiv blev sat på prøve flere gange, men de formåede at afværge de største chancer.

Med en vigtig 3-1 sejr rykker B 1908 op på femtepladsen i rækken. Den næste kamp er på fredag 3. maj kl. 19 hjemme i Sundby Idrætspark mod Næstved II.